YEREL

Akşehir Belediyesinden 1.000 Tl Eğitim Desteği

Sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği projelerle insanların hayatlarına dokunan Akşehir Belediyesi devam eden eğitime destek çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Akşehir Belediyesinden 1.000 Tl Eğitim Desteği

"Kayıt Yolunda Akşehir Belediyesi Yanında" sloganıyla başlatılan proje kapsamında üniversiteye ilk kez kayıt olan ve Akşehir'de ikamet eden ön lisans ve lisans öğrencilerine 1.000 TL eğitim desteği verilecek.

Başvurular 22 Eylül - 6 Ekim 2023 tarihleri arasında https://kultursanat.aksehir.bel.tr adresinde bulunan başvuru formundan online olarak yapılacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, "Göreve geldiğimiz günden bu yana eğitime her türlü desteği vermenin gayretinde olduk. Bugün bu kapsamda bir projemizi daha hayata geçiriyoruz. Bir sefere mahsus olmak üzere şartları sağlayan ve başvuruda bulunan her bir öğrencimiz için 1.000 TL eğitim desteği vereceğiz. Akşehir Belediyesi olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Yarınlarımızın umudu, milletimizin geleceği gençlerimizin hayırlı ve başarılı bir dönem geçirmelerini diliyorum." dedi.

Eğitim Desteği ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru formu:

 

https://kultursanat.aksehir.bel.tr

AdminAdmin