YEREL

Akşehir Belediyesi Tarafından Engelli Bireyler İçin Sinema Etkinliği

Akşehir Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engeliler Günü kapsamında engelli bireyler, özel çocuklar ve ailelerine özel sinema etkinliği düzenlendi.

Akşehir Belediyesi Tarafından Engelli Bireyler İçin Sinema Etkinliği

Akşehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen Benim Dünyam isimli film gösteriminde engelliler ve yakınları bir araya geldi. Gösterime katılan konuklara Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve protokol üyeleri eşlik etti.

Resim önizlemesi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla toplumun her kesimini kucaklayan Akşehir Belediyesi, engelli ve özel bireyler için çeşitli kültürel faaliyetlerde bulunmaya devam ediyor. Film gösteriminde Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’nın yalnız bırakmadığı engelli vatandaşlar, Akşehir Kültür Merkezi’nin sinema salonunda film izleyerek keyifli bir gün geçirdi. Filmi izleyenlere Akşehir Belediyesi tarafından patlamış mısır ikramı da yapıldı.

Resim önizlemesi

Başkan Akkaya’ da etkinliğe katılım sağlayarak konukların sevinçlerine ortak oldu. “Benim Dünyam” isimli filmi izleyen özel çocuklar, Başkan Akkaya’ya mutluluklarını sarılarak ifade etti. Aileler de çocukların keyifli bir gün geçirmeleri için destek olan Başkan Akkaya’ya memnuniyetlerini dile getirdi.

Resim önizlemesi

AdminAdmin