YEREL

Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi’nde Kuralar Çekildi

Karatay Belediyesi öncülüğünde başlatılan konut projelerinin 43’ncü hamlesi olan 228 dairelik Karatay Akasya Park projesi hayata geçiyor. 3 bin 155 vatandaşın başvurduğu Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi’nde kura heyecanı yaşandı. Kura sonucunda Akasya Park’tan ev sahibi olmaya hak kazanan asil ve yedek üyeler, kurayla belirlendi.

Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi’nde Kuralar Çekildi

Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan ve geçtiğimiz günlerde kamuoyuna tanıtılan “Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi”nde kura heyecanı yaşandı. Belediyenin sosyal medya hesaplarından canlı olarak da yayınlanan kura çekimi yapıldı.

Kura sonucunda 120 asil, 120 de yedek olmak üzere 142 metrekarelik 3+1 daireler ile 19 asil 19 da yedek olmak üzere 116 metrekarelik 2+1 19 dairenin üyeleri belirlendi. Öte yandan Aksa Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi’nin kura sonuçlar https://akasyaparkkonutlari.com/ adresinden öğrenebilecek.

Kumköprü Mahallesi, Akcami Sokak, Mancılık Sokak ve Zaruri Sokak arasında kalan bölgede hayata geçecek Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi; 19 bloktan oluşurken projede 3+1 ve iki tip 2+1 olmak üzere toplamda 228 daire bulunacak. Yeşil alanlarla desteklenen proje kapsamında peyzaj düzenlemeleri, park ve dinlenme alanları ile kapalı yeraltı otoparkı unutulmadı.

KARATAY’IN GELİŞİMİNE VE DÖNÜŞÜMÜNE KATKI SUNACAK PROJELERİMİZLE HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ

Projenin yoğun ilgi gördüğünü ifade eden ve 3 bin 155 kişinin ön başvuruda bulunduğunu belirten Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Karatay Belediyemiz öncülüğünde 43’ncü toplu konut hamlemizi hayata geçirmenin heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi’nin kura çekimleri çıkan, çıkmayan herkes için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kura ile üye 139 üye belirlenmiş oldu. Diğer daireler ise arsa sahipleri için ayrıldı. Karatay Belediyesi olarak sadece kentsel dönüşüm çalışmalarında değil her alanda, imkanlar el verdikçe Karatay’ımıza yeni yatırımlar kazandırmaya, hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğuna katkı sunmaya devam edeceğiz. Karatay’ın gelişimine ve dönüşümüne katkı sunacak projelerimizle hemşehrilerimizin hizmetindeyiz. Karatay Akasya Park Konut Yapı Kooperatifi’nin ilçemize, şehrimize ve sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin