GÜNCEL

AK Parti Konya Milletvekili Erdem’e, Hamurcu ve Bademli ’den ziyaret

Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Mustafa Hamurcu ve Yılmaz Bademli, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem'i ziyaret ederek, yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

AK Parti Konya Milletvekili Erdem’e, Hamurcu ve Bademli ’den ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem Mustafa Hamurcu ve Yılmaz Bademli’nin ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, “Artık ülkemizde seçim dönemi bitmiştir. Partimizin Yeni Yüzyıl hedefinde olduğu gibi,  Devamlılık, daim olma, kendine yetme, Türkiye Yüzyıl’ında tüm yaşamları kucaklayan ekosistemi bu üç hedefin odağında destekleyen projeler ile güçlendireceğiz. Türkiye Yüzyıl’ında sürdürülebilirliği doğru adımlarla kesintisiz kılacağız. Sosyal, ekonomik ve çevresel konularda önemli etkiler yaratan ve ortak geleceğimize sahip çıkacak her iş modeli yatırım planlamaları önceliklerinden olacaktır. Ülkemizin ve şehrimizin sorunlarının çözümü içinde elimizden gelen katkıyı yapacağız. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyeleri Mustafa Hamurcu ve Yılmaz Bademli ’de Orhan Erdeme kendilerini misafir ettiği için teşekkür ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarı dilediler.

 

AdminAdmin