GÜNCEL

Ahmet Sorgun: ''Yarınlarımızın İnşası Öğretmenlerimiz dedir''

Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Ankara’nın Yenimahalle İlçesindeki Faruk Verimer İlk Okulunu ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı.

Ahmet Sorgun:  ''Yarınlarımızın İnşası Öğretmenlerimiz dedir''

Öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet eden Milletvekili Sorgun; geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz Öğretmenlerimizin geleceğimizin inşası noktasında çok önemli rol aldıklarını ifade etti.

ülkemizi yarınlara hazırlayan öğretmenlerimizin Çocuklarımıza aktardıkları bilgiyle ufuklarını açtıklarını dile getiren Sorgun; Öğretmenlik mesleğini diğer meslek gruplarından ayıran en büyük özellik insan yetiştirmesidir. Çocuklukta başlayıp, gençliğe adım atana kadar geçen süreçte insanın her anında öğretmen vardır. Bu münasebetle insanın hayata hazırlanmasının en önemli safhası öğretmenlerle geçmektedir. Böyle olunca da öğretmenliğin ne kadar özel ve ne kadar kıymetli bir meslek olduğunu görüyoruz. Çocuklarımızın akıl, ruh ve gönül dünyasına dokunan öğretmenlerimiz Türkiye’nin yarınlarının teminatıdır. Türkiye’nin son 20 yılda yaptığı atılımlar bütün dünyada büyük dikkatle izlenirken, gençlerimizin ortaya koyduğu projeler de ülkemizin özellikle bilim ve teknoloji alanında gelişmesinde çok önemli katkılar sağlamaktadır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sayıları 1.3 milyona ulaşan öğretmelerimizin Türkiye’nin gelişmesindeki rolü göz ardı edilemeyecek bir gerçektir. Zira ülkemizin gençlerini hayata hazırlayan, bilgiyle donatanlar öğretmenlerimizdir. Bu vesileyle öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ederken, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutluyorum.

AdminAdmin