SİYASET

Ahmet Davutoğlu Seçim Çalışmaları İçin Konya’ya Geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu seçim çalışmaları kapsamında Konya’ya geliyor.

Ahmet Davutoğlu Seçim Çalışmaları İçin Konya’ya Geliyor

Seçim çalışmaları kapsamında iki gün Konya’da çeşitli programlara katılacak olan Davutoğlu Basın mensupları ile de bir araya gelecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gelecek Partisi Konya İl Başkan Vekili Ahmet Arslan şu ifadeleri kullandı: “Seçilmiş son Başbakanımız, Genel Başkanımız, Müstakbel Cumhurbaşkanı yardımcımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu seçim çalışmaları kapsamında Cuma ve Cumartesi günleri şehrimizde olacak

Cuma günü Karapınar ve Ereğli İlçelerimizde Halk buluşmaları ve esnaf ziyaretleri yapacak olan Genel Başkanımız, Ereğli’de Millet İttifakı Ortağımız Saadet Partisi’nin Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını da yapacak. Cumartesi günü ise Konya’da görev yapan basın mensupları ile seçim sürecini değerlendireceği basın buluşması gerçekleştirecek olan Genel Başkanımız aynı gün Akşehir İlçemizde Halk buluşmasına katılarak esnaf ziyaretleri yapmasının ardından Konya’dan ayrılacak.” Diyen Arslan, “Konyamızın evladı Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu Ülke yönetiminde yeniden görev alacak, Şehrimize ve Ülkemize hizmet etmeye kaldığı yerden devam edecek.” Dedi.

 

AdminAdmin