YEREL

6. Geleneksel 3x3 Sokak Basketbolu Heyecanı Başlıyor

Akşehir Belediyesi, Akşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Şehr-i Beyza Gençlik Derneği organizasyonuyla yapılacak olan 6. Geleneksel 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası için kayıtlar başlıyor.

6. Geleneksel 3x3 Sokak Basketbolu Heyecanı Başlıyor

6. Geleneksel 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası katılmak isteyenler 2 Eylül 2023 Cumartesi günü saat 12:00'ye kadar, turnuva yönergesinin de bulunduğu Akşehir Belediyesi web sayfasında (https://www.aksehir.bel.tr) bulunan online başvuru formlarından kayıtlarını yapabilecekler.

Sokak Basketbolu turnuvası Büyükler, Gençler ve Yıldızlar kategorilerinde kızlar ve erkekler için ayrı gruplar halinde yapılırken her kategoride çeşitli ödüller verilecek.

 

Basketbol Turnuvası ile ilgili bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya "Belediyemiz, Akşehir Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün yanı sıra Şehr-i Beyza Gençlik Derneğimizle bu yıl altıncısını düzenleyeceğimiz Sokak Basketbolu Turnuvamızda 3x3 Sokak Basketbolu ve 3 Sayılık Atış Yarışmaları yapılacak. Bu turnuvamızda, gençlerimize spor yaptırarak eğlenceli bir aktivitede buluşturmayı amaçlıyoruz. Sokak Basketbolu Turnuvasına katılacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

AdminAdmin