YEREL

3.Bant Bilardo Turnuvasının Şampiyonu Mehmet Şenyiğit Oldu

Akşehir Belediyesi Genç Akşehir Kültür Sanat Eğitim ve Spor Merkezi’nin (Genç AKSES) etkinlikleri kapsamında Türkiye Bilardo Federasyonu (TBF) Akşehir Bilardo işbirliği ile düzenlenen ödüllü “2. Akşehir 3. Bant Bilardo Turnuvası” sonuçlandı.

3.Bant Bilardo Turnuvasının Şampiyonu Mehmet Şenyiğit Oldu

Turnuvanın final karşılaşmasını Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkan Vekili Muammer Sağlam, Akşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Eyüp Yılmaz ile Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şefi Mehmet Korkusuz’ da izledi.

Oldukça çekişmeli geçen final karşılaşmasında şampiyonluğu Mehmet Şenyiğit kazandı.

Bilardo turnuvasının geleneksel hale geldiğini ifade eden Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya “6 gündür devam eden ödüllü “2. Akşehir 3. Bant Bilardo Turnuvası” bugün tamamlandı. Bu turnuvayı Cumhuriyetimizin 99. Yılı münasebetiyle düzenlemiştik. İnşallah bundan sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda geleneksel hale getirelim istiyoruz. Turnuvamızda Mehmet Şenyiğit kardeşimiz 1’nci oldu. Fazıl Pınar ikinci, üçüncülüğü de Zeki Öztürk ile Anıl Türkoğlu paylaştı kendilerini tebrik ediyorum. 6 gün önce yarışmayı başlattığımızda Mehmet kardeşimizin bu spor dalında tecrübeli olduğunu gördüm. Latife olsun diye yarışmacı arkadaşımıza şimdiden ödülü verelim dememiz renkli anlara sahne olmuştu. Hakikaten kendine güvendi ve yarışmayı kazandı. Bilardo sporuna ilgi duyanları da gördükçe ayrıca mutlu oldum. Akşehir Belediyesi olarak bizde bu sporu desteklemeye devam edeceğiz. Bu turnuvada Akşehir Bilardo İşletmecisi Salih Çokgezer kardeşimin emeği çok büyüktür. Kendisine teşekkür ediyorum. Kardeşimize bu mekânında helal ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Turnuvada birinci olana ıstaka, ikinci olana ıstaka çantası, üçüncü olanlara bilardo eldiveni hediye edildi.

 

AdminAdmin