YEREL

2022'nin Son Cumasında Da İlçe Sakinleri İle Buluştu

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma buluşmaları kapsamında Kosova Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Cuma Namazı'nı Hz. Ali Cami'nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrasında mahalle sakinleri ile sohbet etti.

2022'nin Son Cumasında Da İlçe Sakinleri İle Buluştu

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma buluşmaları devam ediyor. Bu yılın son cuması olan buluşmaların bu haftaki adresi Kosova Mahallesi oldu. Cuma Namazı'nı Hz. Ali Camii'nde kılan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, namaz sonrası vatandaşlarla bir araya geldi, onlardan gelen öneri ve istekleri dinledi.

Programda Başkan Pekyatırmacı'ya, Ak Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer,Ak Parti Selçuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek, Selçuklu İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Kosova Mahalle Muhtarı İsmail Tepe, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı "Hemşehrilerimizin dua ve desteğini her zaman hissettik"

Selçuklu'da Cuma Buluşmaları ile birlik ve beraberlik ruhunun en üst seviyeye çıktığını ifade eden Başkan Pekyatırmacı, "Tüm belediye ekibimizle birlikte yıl boyunca Cuma gününün bereketini her hafta farklı bir mahallede hemşehrilerimizle yaşadık. Bu buluşmalar yapılan hizmetlerin anlatılmasına, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağlıyor. Bütün bu çalışmalarda hemşehrilerimizin dua ve desteğini her zaman yanımızda hissettik. Allah bu birlik ve beraberliğimiz bozmasın. Selçuklu'da vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda aynı azim ve kararlılıkla 2023 yılında da çalışmaya devam edeceğiz. Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2022 yılında ilçemize değer katacak yatırım ve hizmetleri çalışanlarımızla birlikte ilçemize kazandırmanın gayreti içinde olduk. Gelenek haline getirdiğimiz Cuma Buluşmaları başta olmak üzere her fırsatta hemşehrilerimizle iç içe olmaya gayret edeceğiz. Bu vesile ile 2023 yılının başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam Alemi ve dünya insanlığı için hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

AdminAdmin