YEREL

19 Mayıs Gençlik Bayramı Yunak'ta Coşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Yunak'ta coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Gençlik Bayramı Yunak'ta Coşkuyla Kutlandı

Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104. Yıldönümü ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurt genelinde olduğu gibi Yunak'ta da coşkuyla kutlandı.

Resim önizlemesi

Hava muhalefeti nedeniyle Kapalı Spor Salonunda yapılan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Özdemir tarafından gerçekleştirildi. Ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu Halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından öğrencilerden oluşan koro, çeşitli oratoryo sunumu gerçekleşti. Çeşitli akrobasi ve spor gösterileri büyük alkış alırken, Aşık ve Maşuk oyunu ilgiyle izlendi. Kule gösterisinin ardından açılan bayrak, Yunak Kaymakamı Murat Karahan'a teslim edildi. Gençlik Haftası nedeniyle çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa takdiminin ardından buradaki tören sona erdi.

Resim önizlemesi

Kutlama törenlerine Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Belediye Başkanı Ali Konak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, diğer daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Resim önizlemesi

AdminAdmin