GÜNCEL

15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) hain darbe girişiminin yedinci yıldönümünde Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi ve Akşehir İlçe Müftülüğü tarafından İplikçi Caminde Mevlidi Şerif okutuldu

15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde İplikçi Camii’nde verilen Mevlidi Şerif programına ilçe protokolü, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Resim önizlemesi

Akşehir İlçe Müftülüğünde görevli imamlar tarafından 15 Temmuz şehitleri için Kuran-ı Kerim tilavetleri, Mevlid-i Şerif okunarak, dualar edildi. Programının ardından cami çıkışında Akşehir belediyesi tarafından vatandaşlara mevlid şekeri ikramında bulunuldu.

Resim önizlemesi

Şehitlikte Dua Edilip, Şehit Mezarlarına Karanfil Bırakıldı

Akşehir’deki etkinlikler çerçevesinde ilçe şehitliği de ziyaret edildi. İlçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, bazı kurum müdürleri ve vatandaşların katıldığı ziyarette İlçe Müftüsü Ahmet Müjdeci tarafından dua edildi. Dua töreninin ardından protokol tarafından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

Resim önizlemesi

Şehitlik ziyaretinin ardından İlçe Kaymakamı Dr. Mehmet Özel, Garnizon Komutanı Vekili Yarbay İbrahim Polat, Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya ve diğer protokol üyeleri, Kıbrıs Gazisi Yaşar Ünal’ın Yarenler Mahallesi’ndeki evini ziyaret ettiler.

Resim önizlemesi

Akşehir’deki etkinlikler Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.00’de yapılacak 15 Temmuz temalı fotoğraf sergisi açılışı ve anma etkinliği tören programı ile devam edecek.

Resim önizlemesi

 

 

 

AdminAdmin