Dr. Mehmet Birekul’dan "18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü” Mesajı

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile mesaj yayımladı

GÜNCEL 393 kez okundu.

Dr. Mehmet Birekul’dan

Birekul mesajında şu ifadelere yer verdi

18 Mart Çanakkale Zaferi, tarihte eşi ve benzeri görülmemiş büyük bir cesaret, inanç örneği sergilenerek Türk Milletinin birlik ve beraberlik içinde en ağır şartlarda bağımsızlığı için ortaya koyduğu büyük bir kahramanlık destanıdır.

Çanakkale Zaferi, bir milletin bütün dünyaya karşı onurunu, şerefini, namusunu ve bağımsızlığını kanının son damlasına kadar nasıl koruduğunu gösteren emsalsiz bir şahlanıştır. Bu şahlanışta milletimiz; azmini, kararlılığını, iradesini, merhametini ve şefkatini de tüm insanlığa örnek olacak şekilde ortaya koymuştur. Bu zaferle ortaya konulan sarsılmaz ve bölünmez vatan sevgisini herkesin çok iyi anlaması, benimsemesi ve gelecek nesillere de aktarması gerekmektedir.

 

O gün Anafartalar’da Conkbayırı’nda tüm imkansızlıklara rağmen cepheden cepheye koşup tarihimizi yazan şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuzu ancak bu şekilde ödeyebiliriz. Günümüzde ve gelecekte de vatanımızı aynı ruh ve anlayışla korumak, her Türk vatandaşının temel sorumluluğudur.

 

‘’Bu vesile ile kahramanlık destanına imza atmış tüm şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum’’dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
KSO’nun 50. Yılında, Konya Sanayisinin Geleceği Konuşuldu

KSO’nun 50. Yılında, Konya Sanayisinin Geleceği Konuşuldu

26-04-2024 - GÜNCEL

KTÜN’ün Projeleri Tam Destek Aldı

KTÜN’ün Projeleri Tam Destek Aldı

26-04-2024 - GÜNCEL