GÜNCEL

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan’dan Yeni Yıl Mesajı

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan , yeni yıl mesajı yayınladı.

Yunak Kaymakamı  Özgür Pelvan’dan Yeni Yıl Mesajı

Kaymakam Özgür Pelvan , mesajında, “2023 yılı içerisinde Yunak’ta tarım, sağlık, eğitim, spor, sosyal yardım, asayiş yönünden faydalı projeler üreterek, kamu hizmetlerinde vatandaş odaklı bir anlayış çerçevesinde çalışmalarımızı tamamlamış bulunmaktayız.” dedi.

 

Kaymakam Özgür Pelvan Kutlama mesajında şu ifadeler yer verdi:

“Değerli Yunak’lı Hemşerilerim;

Hüzün ve sevinçleriyle, acı – tatlı anılarımızla 2023 yılını geride bırakırken sizlerle yeni bir yılı büyük umutlar, beklentiler ve coşku ile karşılamanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum. Yeni bir yılı karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda Cumhuriyetimizin ilk yüzyılını geride bırakıp yeni yüzyılına gururla ilk adımı atıyoruz. 2024 yılında da Türk Milleti olarak yılmadan yarınlarımızı daha aydınlık ve müreffeh kılmak için mücadeleye devam edeceğiz. El ele verip ilçemizin sahip olduğu yüksek potansiyeli ortaya çıkarmak için mücadele edecek, ilçemizi hak ettiği noktaya getirmek üzere var gücümüzle çalışacağız.

Bu duygu ve düşünceler ile, 2024 yılının ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Tüm Yunak’ lı hemşerilerimin yeni yılını kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

AdminAdmin