EĞİTİM

Yunak İkinci Döneme Hazır

2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlıyor.

Yunak İkinci Döneme Hazır

İkinci döneme hazırlık çalışmaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan başkanlığında 2.Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Yunak Öğretmenevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilçe milli eğitim şube müdürleri ile okul müdürleri katıldı.

Toplantıda; 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin genel değerlendirmesinin yapılması, 2. dönem yapılacak olan çalışmaların planlanması, LGS ve YKS sınavları, ÖDM ilgili yapılan ve yapılacak işlemler, AB projeleri, e Twinning, Dilimizin Zenginlikleri ve Bizim Okulumuz projeleri, onarımlar ve donatım malzeme durumları, personel durumları, ders kitapları, sınav ve performanslar, seçmeli dersler, zümre toplantıları ve diğer konular ele alındı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, eğitim camiası olarak ikinci döneme hazır olduklarını belirterek dönemin sağlıklı ve başarılı geçmesini diledi. Okulların, öğretmenlerin, servis araçlarının ve tüm paydaşların ikinci döneme hazır olduğunu belirten İşcan, başarı için odaklandıklarını ve bunun için büyük bir özveri ile çalışacaklarının altını çizdi.

AdminAdmin