EĞİTİM

Yunak İHL'den Ramazan Ayı Etkinlikleri

Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Ramazan Ayı münasebetiyle bir dizi etkinlik başlattı.

Yunak İHL'den Ramazan Ayı Etkinlikleri

Onbir ayın sultanı Ramazan ayının girmesiyle birlikte Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri bir dizi etkinlik düzenleyerek oruç ayını verimli bir şekilde değerlendirmeyi hedefledi.

Okulun idareci ve meslek dersleri öğretmenleri nezaretinde düzenlenen etkinliklerden bazıları söyle: Okulun kız öģrencilerine yönelik Salı, Çarşamba ve Cuma günleri düzenlenecek olan "Ramazana Özel Kız Kıza Sohbetler". Okulun bayanlar mescidinde düzenlenecek olan sohbetlerin moderatörlüğünü Meslek Dersleri Öğretmeni Sümeyye Yavuz gerçekleştirecek. "Her Gün Bir Cüz İle 30 Hatim" programında ise her gün bir cüz ile 30 kişi 30 Hatim yapacak. Hatim programlarına aileler de katılabilecek.

Bir başka etkinlik ise "Teravih Buluşmaları". Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri her teravih namazında aileleriyle birlikte Çarşı Camiinde buluşacak.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Ramazanı Şerifin huzurlu ve bereketli olmasını temenni ederek, İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerini yapılacak olan Ramazan Etkinlikleri için tebrik etti.

AdminAdmin