YEREL

Yunak Hursunlu'da Depremzedeler Yararına Kermes

Konya'nın Yunak ilçesi Hursunlu Mahallesinde depremzede vatandaşlar yararına kermes düzenlendi.

Yunak Hursunlu'da Depremzedeler Yararına Kermes

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde, Hursunlu İlkokuluve Ortaokulu Müdürlüğünce depremde zarar gören vatandaşlar için yiyecek ağırlıklı kermes düzenledi. Hursunlu İlkokulu bahçesinde yine okulun personeli tarafından hazırlanan yiyecekler, vatandaşların isteği doğrultusunda köfte, hamur işleri, beyaz ve kırmızı et ürünleri, tatlı ve tuzlular olarak servis edildi.

Kermesten elde edilecek gelirin tümü depremzedelere ulaştırılmak üzere AFAD' a teslim edilecek.

Kermesin açılışına, Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, daire amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz ve halkımızın büyük bir desteğini aldık. Çok güzel bir atmosfer inşallah Rabbim bereketini arttırsın. Deprem bölgesindeki kardeşlerimize bir nebzede olsa faydalı olabilirsek ne mutlu bize. Allah bizlere bir daha böyle afetler yaşatmasın. Rabbim ülkemizi milletimizi korusun. Kermesimizden elde ettiğimiz geliri depremzedelere ulaştırmak üzere AFAD' a teslim edeceğiz. Tüm deprem bölgesine buradan selamlarımızı iletiyoruz." dedi.

İşcan, desteklerinden dolayı Kaymakam Karahan'a, Belediye Başkanlığına ve verdikleri hizmetten dolayı Hursunlu İlkokulu ve Ortaokulu personeline teşekkür etti.

AdminAdmin