ureticihaber.com
ureticihaber.com
GÜNCEL

Yılbaşı öncesi her ürün mercek altında!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yılbaşı döneminde tüketimi artan gıda ürünlerine yönelik 81 ilde eş zamanlı ve yoğun denetim sürecinin başlatıldığını açıkladı.

Yılbaşı öncesi her ürün mercek altında!
Paylaş:

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yılbaşı döneminde tüketimi artan gıda ürünlerine yönelik 81 ilde eş zamanlı ve yoğun denetim sürecinin başlatıldığını açıkladı.

 Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği Üye Buluşması’nda yaptığı açıklamada, yılbaşı öncesi gıda güvenliğine yönelik denetimlerin artırıldığını duyurdu. Yumaklı, vatandaşların sofralarına ulaşacak her ürünün titizlikle kontrol edildiğini vurguladı.

Bakan Yumaklı, tüketimin yoğunlaştığı bu dönemde özellikle gıda ve içecek ürünlerine yönelik denetimlerin 81 ilde eş zamanlı olarak başlatıldığını belirterek, sürecin 31 Aralık’a kadar devam edeceğini ifade etti. Denetimlerin üretimden satış noktalarına, toplu tüketim alanlarından market raflarına kadar geniş bir alanı kapsadığı bildirildi.

KAYNAK;İGFA 

https://twitter.com/ibrahimyumakli/status/2002383986367082887

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.