GÜNCEL

TORKU Gıda ve İçecek İhtisas Fuarındaki Standına Yoğun İlgi

TORKU, 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarında sergilediği ürünlerle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Yerli ve yabancı yüzlerce ziyaretçinin yoğun katılım gerçekleştirdiği TORKU standında, ürünler hakkında uzman personel tarafından bilgiler verildi.

TORKU Gıda ve İçecek İhtisas Fuarındaki Standına Yoğun İlgi

Yurt geneli ve çok sayıda ülkeden Ev Dışı Tüketim sektöründen katılımcının iştirak ettiği dünya pazarını Antalya 'da buluşturan 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarında sergilenen ve ikram edilen TORKU ürünleri ziyaretçilerin ilgisini ve beğenisini kazandı. 

Resim önizlemesi

Aşçılar Federasyonu Üyeleri ve Mastershef yarışması ile tanınan Esra Tokelli de TORKU standını ziyaret ederek TORKU ürünlerinin doğal ve lezzetli olduğunu vurgularken, gönül rahatlığıyla TORKU ürünlerini kullandıklarını ifade ettiler.

ET VE SÜT GIDA ÜRÜNLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Fuarda, aynı kampüs içinde Türkiye'nin en büyük kapasiteli, son teknolojik ürünlerle donatılmış, hijyenik koşullarda doğal, sağlıklı ve helal üretim gerçekleştiren tesisi Panagro Et ve Süt Gıda kompleksinde üretilen TORKU sucuk, salam, sosis, pastırma, kavurma, taze et ürünleri, jöle işkembenin yanı sıra taze donuk burger ve köfteler katılımcılara sunuldu.

SEYDİBEY ÜRÜNLERİNE BÜYÜK TALEP

Resim önizlemesi

Seydibey Tarım Ürünleri İşleme Entegre Tesislerinde üretilen TORKU Pratiko patatesler, Pratiko spesiyal ürünler ile Panagro Et ve Süt Gıda Kompleksi Entegre Tesislerinde özenle üretilen TORKU beyaz peynir, kaşar peyniri, dilimli peynirler, süzme peynir, sürülebilir peynirler, tereyağı, ayranlar, yoğurt, süt çeşitleri ve sütlü içecekleri sergilendi.

TORKU ATIŞTIRMALIK ÜRÜNLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

TORKU standlarında, tüm üretim hatlarında son teknolojinin kullanıldığı, kalite kontrol ve proses kontrol çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğü, bünyesinde kimya, mikrobiyoloji ve ambalaj laboratuvarlarının yanı sıra üretim sahalarında proses kontrollerinin yapıldığı ve ürünlerin helal olarak üretiminin yapıldığı TORKU Atıştırmalık Ürünler Fabrikası’nda üretilen, atıştırmalık ürünleri yanında, waffle sosları, bisküvi kreması, bisküvi tozları, tatlı şerbeti ve diğer edt ürünler sergilendi.

TORKU GÜVENİLİR ÜRÜNLER ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Resim önizlemesi

Anadolu’nun bereketli topraklarında aşkla harmanlanan ve modern fabrikalarda özenle işlenen TORKU ürünleri, İç Anadolu bölgesi başta olmak üzere Türkiye’deki tarımın sürdürülebilir olmasına katkı sağlamayı hedeflemektedir. Hammadde girdi kontrolünden başlayıp son ürün kontrolüne kadar giden süreçte kalite kontrol ve proses kontrol çalışmalarında son teknolojiye sahip laboratuvarda titizlikle hazırlanan TORKU ürünleri aynı zamanda insana saygı politikasının gereği TSE belgeleriyle marka tesciliyle güvenilir ürünler üretmeye devam etmektedir.

AdminAdmin