GÜNCEL

Topraktan Sofraya Kalitenin Adresi Tarım Kredi Marketleri

243üründe indirim yapana Tarım Kredi Marketleri yapmış olduğu indirim kampanyaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Topraktan Sofraya Kalitenin Adresi Tarım Kredi Marketleri

İndirimli ürün sayısı 243’e yükseldi

İndirimli ürün sayısının artırılmasına yönelik başlatılan çalışma kapsamında 1-18 Eylül tarihleri arasında indirimli 74 ürüne ilaveten 55 ürünle ikinci kampanya, 19-31 Eylül tarihlerinde ise 60 ürün daha ilaveyle üçüncü kampanya başlatıldı. 1-9 Ekim tarihleri arasındaki dördüncü kampanya ile ilave edilen 54 ürünle birlikte toplam indirimli ürün sayısı 243’e yükseldi. Böylece 15 Ağustos tarihten bu yana devam eden indirim kampanyasında toplamda 48,3 milyon adet ürün satışı yapan Kooperatif Market, bu alanda rekor satışa imza attı.

Kampanya başarıyla devam ediyor

Vatandaşların yüksek ilgi ve teveccühü ile karşılanan enflasyonla mücadele kampanyasında bazı temel gıda ürünlerinde ulaşılan toplam satış miktarları, kampanyanın hedefine çok rahat bir şekilde ulaştığını gösteriyor. Söz konusu dönemde indirim kampanyası kapsamında 10,2 Milyon Litre Ayçiçek yağı, 5,8 Milyon Kg. şeker, 1,3 Milyon Kg. Un, 1,4 Milyon Kg. Pirinç, 11,8 Milyon Kg. Patates, 7 Milyon Kg. Soğan, 894 Bin Litre Süt, 618 Bin Kg. Peynir çeşitleri ve 1,2 Milyon Kg. Toz deterjan satışı yapıldı. Bu rakamlar en kaliteli ürünü en uygun fiyata vatandaşlarla buluşturmak amacıyla çalışan Kooperatif Market’in ulaştığı başarıyı gözler önüne seriyor. İndirimli ürün kampanyası başarıyla devam ediyor.

Topraktan sofraya kalitenin adresi

Sektörün ve sektörel paydaşların hareket kabiliyetlerinin derin bir bilgi birikimine sahip olduğu, stratejik önemi kadar devasa büyüklüğü de bulunan gıda sektöründe, nispeten yeni bir oyuncu olan Tarım Kredi Grubu, çalışmalarını yüzlerce bereketli ürünü en uygun fiyata piyasa sunma eğilimine odaklıyor. Çalışmalarına hız kesmeden ve kaliteden ödün vermeden devam eden Tarım Kredi Grubu, uygun fiyatlarla topraktan sofraya kadar hem üreticilerin hem de tüketicilerin yanında yer alıyor. Saat gibi işleyen bu sistemin organizasyonunda ise Tarım Kredi Kooperatiflerinin 160 yıllık köklü geçmişi ve ülkenin dört bir yanında teşkilatlanmış bu yapının fedakar çalışanları yer alıyor.

AdminAdmin