YEREL

Selçuklu’da Muhtarlar İftar Programında Buluştu

• Selçuklu Belediyesi düzenlediği iftar programında ilçe genelindeki tüm muhtarlarla bir araya geldi. Programa katılan AK Parti Konya Milletvekili adayı Mustafa Hakan Özer de Selçuklu’da bugüne kadar muhtarlarla uyum içersinde çalıştıklarına vurgu yaptı.

Selçuklu’da Muhtarlar İftar Programında Buluştu

Selçuklu Belediyesi  hep iş birliği halinde olduğu ve ilçeye hizmet noktasında birlikte hareket ettiği mahalle muhtarlarını  iftar programında ağırladı. Programda konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ilçeye hizmet noktasında mahalle muhtarlarıyla birlikte hareket etmenin Selçuklu’yu daha güzel günlere taşıdığına vurgu yaptı.Resim önizlemesi

 

 Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “Muhtarlar Buluşması” na AK Parti 28. Dönem Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer,  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,  AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, belediye başkan yardımcıları,ilçe genelinde görev yapan muhtarlar ve aileleri  katıldı.

 Başkan Pekyatırmacı: “Muhtarlarımızla Selçuklu’ya hizmet yolunda birlikte çalışıyoruz”

Selçuklu’da tüm mahalle muhtarlarının ilçenin kılcal damarları olduğunu ifade eden ve Selçuklu için  hizmet üretirken muhtarla uyum ve iş birliği halinde olduklarının altını çizen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı bu uyumun da ilçeyi daha güzel yarınlara taşıyacağını ifade etti.

Resim önizlemesi

 

Başkan Pekyatırmacı konuşmasının devamında ise: “Tabii Türkiye olarak hakikaten zor süreçler geçiriyoruz. Daha önce önceki yıllarda pandemiden dolayı iki seneye varan bir süre zarfında hakikaten büyük zorlukları hep birlikte yaşamıştık. Bunları çok şükür atlattık. Onlar geride kaldı Ama 6 Şubat'ta yaşadığımız deprem felaketi neredeyse yüzyılın değil bin yılın felaketi ve sadece bizim coğrafyamızda değil aslında bütün dünyada böyle bir felaket, böyle büyük, ölçekli bir felaket  belki de bu zamana kadar yaşanmadı  veya bizim bildiğimiz tarihimizde bu denli bir  felaketi tarih kayıtlarında biz göremiyoruz. O yüzden tüm milletimize, ülkemize, hemşehrilerimize geçmiş olsun diyorum.  Orada deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yaralılarımıza acil, hayırlı şifalar diliyorum. Geride kalanlara da hem sabır hem de kolaylıklar diliyorum. Çünkü zor bir süreci yaşıyoruz. Tabii deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımız için zorluk devam ediyor. Ama bu felaket sonrasında gördük ki biz Türk milleti olarak çok büyük bir milletiz. Zor zamanda bir araya gelmeyi, birlik, beraberlik içerisinde olmayı çok iyi biliyoruz ve çok güçlü bir devletimiz var  devletimiz var olsun diyorum.  Milletimizin birlik, beraberliği daim olsun. İnşallah bu deprem bölgesindeki yaraları hep birlikte el birliğiyle saracağız ve şehirlerimizi Kahramanmaraş'ımızı, Hatay'ımızı, Antakya'mızı

Resim önizlemesi

İskenderun'u, Adıyaman'ı, Malatya'yı hep birlikte inşallah ayağa kaldıracağız.  Bunun için bizim devletimizin de yeterli gücü var. Milletimizin de yeterli birlik, beraberliği var. Bizler de bu noktada belediyeler olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ama ben şunu da ifade etmek istiyorum. Belki biz deprem bölgesinde belediyeler olarak öne çıkıyoruz ama deprem bölgesindeki yapılan çalışmalarda oradaki oluşturulan hava Konya'nın bütün sivil toplumuyla, gönüllüleriyle, dernekleriyle, vakıflarıyla, kurumlarıyla hep birlikte ortaya konulan çabanın, gayretin neticesi. O yüzden ben sizlerin şahsından bütün vatandaşlarımıza, bütün hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum. Sizler de çok büyük gayret gösterdiniz, çaba gösterdiniz. Özellikle yardım faaliyetlerinin ilk etapta deprem bölgesine ulaştırılması noktasında, sonrasında deprem bölgesinden şehrimize gelen depremzede vatandaşlarımızın burada konaklaması ve buradaki ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında sizlerin çok büyük emekleri oldu, gayretleri oldu ve bütün vatandaşlarımızın da çok özverili, fedakarca katkıları oldu. Bu yüzden ben tüm hemşehrilerimize sizin şahsınızda teşekkür ediyorum sağ olun, var olun.” cümlelerine yer verdi. 

“14 Mayıs ülkemiz için çok kritik bir öneme sahip”

Yaklaşan genel seçimin ise  Türkiye için çok önemli bir eşik olduğuna dikkati çeken Başkan Pekyatırmacı:  “Şu anda ramazan ayı içerisindeyiz. İnşallah iki gün sonra hep birlikte bayrama ulaşacağız. Rabbimden hayırlı bayramlar temenni ediyorum. Bayramla birlikte inşallah tüm dünyada, tüm İslam aleminde bayram sevincinin bütün coğrafyalarda yaşanmasın istiyorum. Bayramdan sonra önemli bir sürecin de artık arefesine gelmiş oluyoruz. 14  Mayıs'ta Türkiye'nin seçimi yapılacak. Türkiye'nin adeta kaderi belirlenecek. 14 Mayıs bizim için neredeyse bir milat haline geldi.   Bundan sonrası için bizim üzerimize düşen bu ülke için, bu vatan için  milletin birlik beraberliği için, bekası için, istiklalimiz ve ,istikbalimiz için el ele vermek, gönül gönüle vermek ve Cumhurbaşkanımız, reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında, onun davasının arkasında sonuna kadar durmak ve onu yine en güçlü şekilde cumhurbaşkanı olarak seçmek bizim hedefimiz. Onun için el birliği ile  çaba sarf edeceğiz.  Son güne ,  son dakikaya kadar seçim gününe kadar biz üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmakla mükellefiz.  Bu seçim Türkiye'nin Türkiye yüzyılının seçimi olacak. Ben tekrar katılımları sebebiyle protokolümüze, tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin ve şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Resim önizlemesi

“Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz”

Düzenlenen program sebebiyle Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya teşekkür eden Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu: “Değerli başkanım, çok güzel açıklamalarda bulundu. Daha önce de söylediğimiz gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yürüttüğü bu araç, bu konvoy Allah'ın izniyle yokuşta kalmayacak ve Türkiye Yüzyılı tarihe damga vuracak.  Bizleri her daim huzurlarına kabul eden ve böyle bir günde bizleri bir araya getiren sayın belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum.  Önümüzdeki bayramın da kutlu olmasını diliyorum. Hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunarım.” dedi. 

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer,“Selçuıklu’nun çehresini sizlerin desteği ile değiştirmeyi başardık”

Selçuklu’nun Türkiye’de belediyecilik hizmetleri açısından örnek alınan ve takdir edilen bir ilçe olduğunu ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Hakan Özer,“ AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatında uzun süre ilçe başkanlık görevini yürüttüm. Ama bu süreç içerisinde elimden geldiği kadar sizlerle bir araya geldiğimizde mahallelerimize hizmet noktasında ortak noktamızı oluşturmaya çalıştım. Biz Selçuklu olarak çok büyük bir aileyiz ve birlikte uyum ve birlik ve beraberlik içerisinde sadece hizmet odaklı olarak görev yapıyoruz. İlçe başkanlığı yaptığım dönemde de siyaseti bir kenara koyarak nasıl belediye başkanımızla, sizlerle, hemşerilerimize birlikte daha güzel hizmet edebilirizi hep ön plana çıkarmaya çalıştık ve hamdolsun Allah'a binlerce kere şükürler ediyorum. 2010 yılında göreve başladığım andan bugüne kadar başta belediye başkanlarımız Uğur İbrahim Altay Başkan'ımız, Ahmet Pekyatırmacı Başkanımızla birlikte Selçuklu'nun çehresini sizlerin desteğiyle değiştirmeyi başardık. Bu birliktelik, bu uyumlar şehre, ilçemize hizmet olarak yansıyor diye en büyük gururumuz buydu ve hamdolsun bu gururun neticesinde bu uyumun neticesinde de çok güzel hizmetler ortaya çıktı. Burada en büyük emek tabii belediye başkanlarımıza, belediyemize, siz muhtarlarımıza ama bu ailenin tamamının, bu şehri yapılan bu güzel hizmetlerden, bu güzel işlerden ben bir pay sahibi olduğunu düşünüyorum. Şöyle bir zihnimizi eskiye götürdüğümüzde bundan 13 sene öncesinin tabii Türkiye'si olduğu gibi Selçuklu su da bambaşkaydı. Bugün az veya çok taşra mahallelerimiz, merkez mahallelerimiz bu hizmet fırtınasından diyelim bir şekilde nasiplendiler ve bugün her yönüyle, her şeyiyle gurur duyduğumuz bir Selçuklu'ya sahibiz. Bugün Konya'da Konya modeli belediyecilik diye bir kavramdan bahsediyoruz ve bu kavramın en önde, en modern olan, en gözde olan belediyesi de hiç şüphesiz Selçuklu Belediyemizdir ve Selçuklu ailesidir. Ben dönüp şöyle geriye baktığım zaman bu yönüyle de büyük bir gurur duyuyorum. Bu yapının, bu güzelinin bir parçası olduğum için de hamd ediyorum arkadaşlar.

Resim önizlemesi

Türkiye’nin geleceğini belirleyecek bir seçimin arefesindeyiz

Geride bıraktığımız 21 sene içerisinde ülkemizin çevresinin yatırımlarla çok değiştiğini belirten Özer,“ Dolayısıyla aklımızdan dahi geçmeyen hayal edemediğimiz pek çok hizmete pek çok güzelliğe kavuştuk. Türkiye'nin geleceğini, kaderini belirleyecek olan bir seçimin öncesindeyse hep birlikte arifesindeyiz. 14 Mayıs sadece Selçuklu'nun, Konya'nın değil, Türkiye'nin değil bölgenin ve hatta dünyanın kaderini gerçekten derinden etkileyecek bir seçim olarak önümüze çıktı, geldi. Bizler Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını hedefe koyarken aslında ekonomik olarak siyasi olarak pek çok konuda bir hedef tayin etmiştik kendimize. Bir kader tarihi tayin etmiştik ve hep birlikte de öyle olduğunu görüyoruz. 2023 inşallah milletimizin desteğiyle, teveccühüyle belki beş yüz senedir, altı yüz senedir bu coğrafyanın birkaç kere o makus kaderini geride bırakıp böyle bölgesel bir güç olmak için yaptığı hamlelerin ama maalesef başarılı olamadığı hamlelerin en sonuncusu ve inşallah o zinciri

 

Resim önizlemesi

 

kırdığı artık layık olduğu bölgesinde, dünyasında o büyük ve güçlü Türkiye'de olduğu bir süreci hep birlikte yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Program tüm katılımcıların dahil olduğu aile fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

AdminAdmin