EĞİTİM

Selçuk Üniversitesinde Erasmus Days Etkinlikleri Başladı

Selçuk Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ve 14 Ekim'e kadar sürecek olan Erasmus Days (Erasmus Günleri) Etkinlikleri başladı.

Selçuk Üniversitesinde Erasmus Days Etkinlikleri Başladı

Erasmus+ deneyimlerinin paylaşılması veya projelerin duyurulması için yararlanıcılara önemli bir fırsat sunan Erasmus Günleri (ErasmusDays), Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, ilgili projelerin çıktılarının yaygınlaştırılmasını sağlamak ve potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'dan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana Türkiye’nin de katılımıyla ekim ayı içerisinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Resim önizlemesi

Selçuk Üniversitesi Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü de bu kapsamda 9 – 14 Ekim tarihleri arasında 20’den fazla etkinlik gerçekleştirecek. Erasmus+ Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Zerrin Savaşan, “Erasmus Günleri’nin temel amacı, Erasmus+ programıyla ilgili farkındalık oluşturmak ve özellikle gençlerin bu programa etkin olarak katılımlarını sağlamak. Bu yılki slogan: Avrupa’yı aydınlatmak için 6 gün. 9 – 14 Ekim tarihleri arasında hem yüz yüze hem de hibrit şeklinde 20’den fazla etkinlik düzenlenecek. Genç sohbetleri ve belgesel seri programları hibrit şeklinde yapılacak. Programın genel özü, gençlerin Erasmus+ hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak. Avrupa Birliği, farklılıklar içerisinde birlik sloganıyla hareket ediyor. Dolayısıyla her zaman kültürlerarası ve sosyal entegrasyon, Avrupa Birliği’nin temel amaçlarından.” dedi.

 

Resim önizlemesi

Hibrit eğitimle başlayan programda Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Devlet Konservatuarı akademisyen ve öğrencileri de sevilen eserleri seslendirdi.

AdminAdmin