EĞİTİM

Şeker-İş Sendikası İle Analiz Koleji Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Analiz koleji ve eğitim kurumları ile yapılan anlaşmaya göre Şeker-İş üyelerinin ve şeker fabrikası çalışanlarının çocukları lise alanında eğitim veren Kolej ve Üniversite hazırlık eğitimi veren Özel Analiz Eğitim Kurumları’ndan indirimli eğitim alabilecek.

Şeker-İş Sendikası  İle Analiz Koleji Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Analiz Koleji ve Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre ile Şeker-İş Konya Şube Başkanı Metin Kunter’in imza altına aldığı eğitim indirimi sözleşmesinde 2023-2024 eğitim-öğretim yılını kapsayan anlaşmaya istinaden yüzde 35’lik indirim uygulanacak.

Şeker-İş Konya Şube Başkanı Metin Kunter imza töreninde yapmış olduğu açıklamada ; ‘’ Sendika üyelerinin ve fabrika personelinin çocukları Analiz koleji ve eğitim kurumlarından indirimli şekilde yararlanacakları eğitimi protokol altına aldık . Sendika Üyelerimiz ve çalışan personelimizin çocuklarının nezih ortamda iyi bir eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapacağız. Bizlere böyle bir imkanı sunan Analiz Koleji Ve Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre Hocama teşekkür ediyoruz. Tüm üyelerimize hayırlı olsun” dedi.

Analiz Koleji Ve Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre ise yaptığı açıklamada ;

‘’ Konya’mızın tüm gençlerin iyi bir eğitim alabilmesi için çıktığımız bu yolda başarıyla yürüyoruz. Her insanı ayrı bir dünya olarak görüyor, ondaki yetenekleri açığa çıkarmayı ve geliştirmeyi kendimiz için temel hedef olarak kabul ediyoruz. Öğrencilerimizin sınavlarda, bilimsel yarışmalarda, sporda, sanatta başarılı olmalarının yanı sıra, güvenilir, kişilik ve kimlik sahibi, kendini gerçekleştirmiş birer birey olmalarını da önemsiyoruz. Bize emanet edilen her çocuğu erişebileceği en yüksek noktaya taşımak temel hedefimiz. Bize emanet ettiğiniz çocuklar için gözünüz arkada kalmayacak. Onları nadide bir gül bahçesinde yetiştirir gibi özenle yetiştireceğiz’’ Dedi

 

 

 

 

AdminAdmin