ureticihaber.com
ureticihaber.com
SPOR

Polis Özel Harekât’a Boks ve Muaythai Eğitimi

Türkiye Boks Federasyonu Konya İl Temsilciliği, Konya İl Emniyet Özel Harekât Eğitim ve Spor Şube Müdürlüğü işbirliğiyle, Özel Harekât personeline yönelik Boks ve Muaythai branşlarında yakın savunma antrenmanlarına başladı.

Polis Özel Harekât’a Boks ve Muaythai Eğitimi
Paylaş:

 

Türkiye Boks Federasyonu Konya İl Temsilciliği, Özel Harekât Şube Müdürlüğü Eğitim ve Spor Şube Müdürlüğü işbirliğiyle, Özel Harekât personeline yönelik Boks ve Muaythai branşlarında yakın savunma antrenmanlarına başladı. Bu kapsamda, Özel Harekât personelinin savunma kapasitesinin artırılması ve eğitim seviyelerinin yükseltilmesi amaçlanıyor.

Eğitim programına, Türkiye Boks Federasyonu Konya İl Temsilcisi Ziya Ak, başta Özel Harekât Bölge Müdürü Arif Özdemir ve Özel Harekât Başkomiseri Fatih Akça olmak üzere, ilgili tüm yetkililer destek veriyor.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.