EĞİTİM

Özgür Uludağ : ‘’Sessiz Kütüphanede Sınavlara Hazırlık İmkanı’’

Girişimci Özgür Uludağ tarafından Konya’da öğrencilerin hizmetine açılan 'Sessiz Kütüphane' özel öğretim kursu öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Parlak bir gelecek inşa eden sessiz kütüphane özel öğretim kursu, kendini öğrencilerine ve onların farklı ihtiyaçlarına, tutkularına ve hayallerine eşi görülmemiş bir şekilde adıyor. Sessiz Kütüphane’ye 7’den 70’e yaşayan vatandaşlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Özgür Uludağ : ‘’Sessiz Kütüphanede Sınavlara Hazırlık İmkanı’’

Özel öğretim kursu, profesyonel koçluk ve kütüphane  hakkında bilgi veren Özgür Uludağ, “Sessiz Kütüphane isminden de anlaşıldığı üzere sessiz çalışma ortamına ihtiyacı olan öğrenci ve freelance çalışanların ortak kullanımına açık aynı zamanda öğrencilerimiz eğitim koçluğundan faydalanarak geleceğin inşaasını yapmaya profesyonel destek alarak mesleki kariyer ve üniversiteler hakkında bilgi almış oluyor. Öğrencilerimiz ev ortamında çalışamayan farklı çalışma ortamına ihtiyaç duyan, çalışırken çay veya kahve içebileceğiniz, kablosuz bağlantı imkanı sunulan bir ortamdır. Eğitim merkezimizde öğrencilerimiz, Kurs ve Kütüphanemiz 2022 yılının Eylül ayında faaliyete açıldı. Açıldığı günden bugüne kadar güzel bir gelişim gösterdi. Özellikle YKS öğrencilerinin göstermiş olduğu ilgi çok güzel. Öğrencilerimiz sessiz kütüphaneye geldiklerinde odak noktası ders çalışmak oluyor. Dikkatlerini dağıtacak herhangi bir dış etki bulunmuyor. Öğrencilerimizin gelişimleri için de, en çok tercih edilen, kaliteli yayınlardan deneme sınavları yapıyoruz. Yapılan deneme sınavları, yayınevinde değerlendiriliyor ve öğrencilerimize analizli karne imkanı sunuyoruz." dedi

 

ÖĞRENCİLER SINAVLARLA KENDİNİ DENİYOR

Kütüphanede KPSS öğrencilerinin de ders çalışabileceği bir ortam olduğuna dikkat çeken Uludağ, "Ayrıca öğrencilerimizin kendilerini denemeleri için deneme sınavları da yapılmaktadır. Amacımız çalışmak isteyen her öğrenciye çalışma imkanı sunmaktır. Vize ve final haftalarında üniversite öğrencilerinin de kütüphanemize gelerek çalışabildiği nezih çalışma ortamımız vardır. Çalışma sırasında bir öğrencinin ihtiyaçlarını karşılama üzerine dizayn edilmiştir. Her masada priz bulunmaktadır ve kütüphaneye gelen öğrenci ve çalışan arkadaşlarımız; yüksek hızda Wİ-Fİ ile telefon tablet üzerinden internete bağlanıp ders videolarını izleme imkanı bulmaktadır. Sessiz kütüphane ile öğrencilerimiz ev rahatlığında değil de çevresinde ders çalışan vaktini boşa harcamayan bilinçli öğrenciler ile geleceğine yatırım yapmaktadır. Sınav sürecinde öğrencilerimizin yanında olmak ve yönlendirmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm öğrencilerimizi sessiz kütüphanemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin