GÜNCEL

MMO Konya Şubesinde seçim heyecanı

Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi'nde genel kurul heyecanı başladı. 2 gün sürecek olan genel kurulda, 18 Şubat Pazar günü odaya kayıtlı 3 bin 373 üye sandık başına geçecek.

MMO Konya Şubesinde seçim heyecanı

Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi'nde genel kurul heyecanı başladı. 2 gün sürecek olan genel kurulda, 18 Şubat Pazar günü odaya kayıtlı 3 bin 373 üye sandık başına geçecek. Tek listeyle gerçekleşecek genel kurulda Meslekte Birlik Grubu Başkan Adayı Erdal Tozoğlu, mevcut başkan Aziz Hakan Altun'dan bayrağı devralma yarışına girecek.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Başkan Adayı Erdal Tozoğlu yaptığı konuşmada, üyelerin karşılaştığı sorunları ve sıkıntıları çözmek için çalışacaklarını söyledi. Tozoğlu, “Yarın tamamlanacak 17.dönem seçimlerimizle göreve gelecek yönetim kurulumuzla, il ve ilçe temsilcilik yürütme kurullarımızla ve personelimizle camiamıza layık olmak için özverili ve gayretli bir şekilde çalışacağımızı, kıymetli başkanımız SN Aziz Hakan Altun’un bıraktığı bayrağı daha da yukarılara taşımak için çaba sarf edeceğimizi burada belirtmek istiyorum. Yoğun çalışma temposunda; danışmanlar kurulu üyelerimiz, komisyon üyelerimiz, iş yeri temsilcilerimiz ve diğer tüm üyelerimizin görüş ve önerilerini değerlendirip “üyesine rağmen değil üyesiyle birlikte” anlayışıyla çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Birlikte güçlü ve etkin olmak, mesleğimize itibar kazandırıp verimli bir çalışma ortamı sağlamak gerek mesleki gerekse toplumsal alanlarda sunduğumuz hizmetleri geliştirip iyileştirmek, üyelerimizin karşılaştığı sorunları ve sıkıntıları çözebilmek, kısacası yer aldığımız her alanda sesimizi sonuna kadar duyurmak ve haklarımızı savunmak için mücadele edeceğiz. “Önce vatan” diyerek, yıkıcı değil yapıcı olan bir anlayışla, ülke ve bölgemizdeki gelişmeleri takip edeceğiz. Bu doğrultuda ülke ve bölge çıkarlarını önde tutan her türlü projeye destek olacağız. Konya’mızda bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile görüşerek, bölgemiz için projeler üretmeye ve çözümler sunmaya gayret göstereceğiz” dedi.

AdminAdmin