SİYASET

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Elazığ’da vereceği mesajlar merak ediliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, her ilde miting düzenlemeyen bir isim olmasına rağmen Elazığ’a özel hassasiyet gösteriyor. Elazığlılar da bilge lideri heyecanla bekliyor. MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ve teşkilatları da liderlerine yakışır coşkulu bir karşılama için adeta teyakkuza geçti ve liderlerini Elazığ’daki koç yiğitlerle muhteşem bir şekilde ağırlamaya hazır. Gakgolar diyarı da gakgoşlar da Bahçeli’nin 13 Kasım Pazar Günü saat 14.30’da İstasyon Meydanı’ndaki mesajlarını merak ediyor. Bakalım Bahçeli Elazığ’da gündem oluşturacak ne gibi mesajlar verecek?

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Elazığ’da vereceği mesajlar merak ediliyor

262MHP; Türk siyasi tarihinin en köklü partilerinden biri ve özellikle MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Türkiye’de yapılan son seçimlerin bir nevi kaderini değiştiren isim olarak da nitelendiriliyor. Genel Başkan Dr. Bahçeli’nin her seçim dönemi Elazığ’a da Elazığlılara da ayrı bir ilgi ve alaka gösterdiği de aşikâr. 2023 seçimlerinde de Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli bu tutumunu değiştirmediğini 13 Kasım Pazar günü Elazığlılara seslenerek, bir kez daha gösterecek.

MHP GENEL BAŞKANI DR. DEVLET BAHÇELİ, ELAZIĞ’I ÖNEMSİYOR

Ayrıca MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli henüz Elazığ’a gelmeden de Elazığ’ın kendisi için çok özel bir yerinin olduğunu TBMM’de MHP Grup Toplantısında Elazığlı Destan Şairi Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu’nun  ‘Er Meydanı’ şiiri üzerinden de yansıtmayı ihmal etmeyerek; Elazığ ile ne denli ilgili olduğunu vurgulamış oldu.

 

MHP ELAZIĞ İL BAŞKANI SEMİH IŞIKVER VE TEŞKİLATLARI, BİLGE LİDERE YAKIŞIR BİR KARŞILAMA YAPACAK

Kasım ayının ilk günlerinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Elazığ programı netlik kazanır kazan159261maz da MHP İl Başkanı Semih Işıkver başta olmak üzere, bütün teşkilatları da adeta teyakkuza geçerek, bilge lideri; Gakgolar diyarı, koç yiğitlerin harmanı olan Elazığ’ımızda layıkıyla karşılamak için gerekli özverili çalışmaları ortaya koyan yoğun bir mesai içerisine girdi.

 

BAŞKAN IŞIKVER VE TEŞKİLATLARI, ELAZIĞLILARI MİTİNGE DAVET EDİYOR

MHP İl Başkanı Semih Işıkver, miting öncesi mahalle gezileri ve köy toplantılarını yaparak vatandaşlarla görüşüyor ve bu görüşmeler sırasında mitinge vatandaşları davet ediyor. Ayrıca şehrin genelinde mitinge dair açık hava ilanları ile donatılmış durumda. Mitinge davet sırasında millet ittifakında yer alan sağ partileri ve liderlerini de eleştiren Başkan Işıkver, Cumhur İttifakına destek istemeyi de unutmadı.

 

BAHÇELİ, CUMHUR İTTİFAKININ CUMHURBAŞKANI ADAYI ERDOĞAN İÇİN DESTEK İSTEYECEK

“Karar Belli Aday Net!” sloganı ile Elazığlıların karşısında olacak Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin Elazığ’da Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı olan; Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istemesi de bekleniyor.  Millet ittifakının hâlâ bir aday çıkaramadığını da eleştireceği de düşünülüyor. Birçok programında 2023 seçimlerinin Türkiye için son derece önemli olduğunu vurgulayan Bahçeli’nin Elazığ’da da bu minvalde bir konuşma yapması bekleniyor.

BAHÇELİ, ELAZIĞ’DA NE GİBİ MESAJLAR VERECEK?

Elazığ’ı da Elazığlıları da bu kadar seven bir liderin Elazığ’dan ne gibi mesajlarla ayırılacağı da haliyle  bir hayli merak konusu oldu. Çünkü bilge lider Dr. Bahçeli’nin bu tarz coşkulu mitinglerde verdiği mesajlar genelde Türkiye gündemine oturuyor. Bakalım Elazığ’dan ne gibi mesajlar yükselecek? Bunu da pazar günü öğrenmiş olacağız.

AdminAdmin