EĞİTİM

Meram’ın Kur’an Talebelerine ‘Namaz Ve Dua’ Kitabı

Çocukların şevk ve heyecanını artırmak amacıyla sık sık yaz Kur’an kurslarını ziyaret eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu kez sürpriz ziyaretini Aksarnıç (Çolak Hoca) Camii Yaz Kur’an Kursu’na giden öğrencilere yaptı. Başkan Kavuş, ziyaretinde Meram ilçesindeki kurslarda eğitim gören tüm öğrencilere dağıtılacak olan Cennetin Anahtarı Namaz ve Dua Kitaplarını hediye etti.

Meram’ın Kur’an Talebelerine ‘Namaz Ve Dua’ Kitabı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Aksarnıç (Çolak Hoca) Camii Yaz Kur’an Kursu’na devam eden minik Kur’an öğrencilerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Meram Müftüsü Zekeriya Koçak’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Kavuş, kendisini karşılarında görmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşayan çocuklarla ve Kur’an eğitimi veren hocalarla sohbet etti. Ziyaretinde Meram ilçesindeki yaz kuran kurslarında eğitim gören tüm öğrencilere dağıtılacak olan Cennetin Anahtarı Namaz ve Dua Kitaplarını hediye eden Başkan Kavuş, çocuklara yaz tatilini Kur’an öğrenerek geçirmelerinin kendileri ve aileleri için ne kadar değerli olduğundan bahsetti. 

 

            BAŞKAN KAVUŞ; “ÇOCUKLARIMIZI SEVİNDİRMEYİ BİR GELENEK HALİNE GETİRDİK”   

Resim önizlemesi

Meram Belediyesi olarak yaz tatili boyunca ilçe genelinde Kur’an eğitimi alan tüm çocukları sürpriz hediyelerle sevindirmeyi bir gelenek haline getirdiklerini ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, çocuklara Cennetin Anahtarı Namaz ve Dua Kitapları hediye ettiklerini belirtti. ‘Sizin en hayırlınız Kur’an-ı Kerim’i öğrenen ve öğretendir’ hadisini hatırlatan Başkan Kavuş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “İlçemizde bulunan camiler ve kurslarda eğitim alan çocuklarımızın şevk, heyecan ve motivasyonlarını artırmak amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyor, öğrencilere hazırladığımız sürpriz hediyelerle onları mutlu etmeye çalışıyoruz. Bunu Meram’da bir gelenek haline getirdik. Bundan hem çocuklarımız hem aileleri hem de Kur’an hocaları oldukça memnun kaldı. Bu nedenle bu güzel gelenek önümüzdeki yıllarda da en güzel şekliyle devam edecek.”

Resim önizlemesi

Başkan Kavuş’un, Yaz Kur’an kursu öğrencilerinin sorularını da yanıtladığı ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.      

AdminAdmin