SPOR

Laser Run Yarışmalarının Şampiyonları Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Laser Run Şehir Turu yarışmalarında Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden (NEÜ) 7 sporcu madalya almaya hak kazandı.

Laser Run Yarışmalarının Şampiyonları Necmettin Erbakan Üniversitesi’nden

Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Laser Run Şehir Turu yarışmalarına NEÜ Turizm Fakültesi Öğretim Elemanları ile NEÜ Meram Meslek Yüksekokulu(MYO) Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programı öğrencileri de katıldı.

7 sporcu dereceye girdi

Konya Ecdat Parkı’nda gerçekleştirilen yarışmalarda “Master 40+ Erkekler” kategorisinde NEÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Demirel birinci, NEÜ Turizm Fakültesi Rekreasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Koçyiğit ise 2’nci oldu. “Büyük Erkekler” kategorisinde Ekrem Yılmaz Türk birinci, “Genç Erkekler” kategorisinde ise Mustafa Karakoç birinci, Hüseyin Şermet 2’nci, Harun Talha Ekşi 3’üncü oldu. U19 Erkekler kategorisinde de Hakan Koyuncuoğlu 3’üncü oldu.

Resim önizlemesi

Yarışmalarda dereceye giren sporcular madalyalarını NEÜ Meram MYO Öğretim Elemanı ve Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Öğr. Gör. İrfan Arguz'un elinden aldı.

 

 

 

 

 

AdminAdmin