FUTBOL

Konyaspor’da 21 Günde 4 Zorlu Maç

Süper Lig’de 18 puanı bulunan arabam.com Konyaspor, Dünya Kupası arasına kadar 21 günde 3’ü deplasman 4 zorlu maça çıkacak.

Konyaspor’da 21 Günde 4 Zorlu Maç

Zirve mücadelesi veren ve son lig maçında Gaziantep’e tek golle yenilerek yara alan Konyaspor’u zorlu maç takvimi bekliyor. Yeşil-beyazlılar, 23 Ekim-13 Kasım tarihleri arasında 3’ü deplasmanda 4 maç oynayacak.

Lig’de 10. haftayı averajla 5. sırada geride bırakan Anadolu Kartalı, Dünya Kupası başlangıcına kadar oynayacağı 4 maçtan minimum 7 puan hesap ediyor. Özellikle 23 Ekim ila 13 Kasım tarihleri arasına denk gelen ve 3’ü deplasmanda oynanacak 4 maç, Konyaspor’a tempolu, yorucu ve bir o kadar hareketli günler yaşatacak.

21 güne sığdırılacak bu maçlarla zorlu haftalara girecek Konya ekibi, hem fizik-kondisyon, hem mental, hem de taktik yönden kendisini peş peşe oynayacağı bu maçlara hazırlıyor. Adana Demirspor deplasmanıyla başlayacak 21 günlük yolculuk, iç sahada Kasımpaşa maçıyla devam edecek.

Daha sonra üst üste iki dış saha maçına çıkacak Palut’un öğrencileri, Trabzonspor ile 13.haftada ve Kayserispor ile de 14.haftada kozlarını paylaşacak.

Konyaspor bu maçlarda alacağı puan ya da puanlarla Dünya Kupası periyodunda zirve yarışının içerisinde almayı hedefliyor

 

AdminAdmin