FUTBOL

Konyaspor, evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak

Konyaspor yarın sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak. Maç 16.00’da başlayacak. Ligde 7 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlılar, kötü seriyi sonlandırarak çıkışa geçmek istiyor.

Konyaspor, evinde Ankaragücü'nü ağırlayacak

TÜMOSAN Konyaspor, 25. hafta mücadelesinde yarın sahasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz açısından büyük önem taşıyan mücadeleyi İzmir bölgesi hakemi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Abdullah Bora Özkara ve Emir Eray Eyisoy ise yardımcı hakem olarak görev yapacak. Konyaspor bugün öğle saatlerinde gerçekleştireceği idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girerek maç saatini bekleyecek. Anadolu Kartalı’nda cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlığı süren Adil Demirbağ ve milli takımdan yeni dönen Bruno Paz yarınki maçta forma giyemeyecek.

SÜPER Lig’de 7 maçtır kazanamayan ve 22 puanla düşme hattında yer alan Konyaspor, yarın taraftarının da desteğiyle kazanarak hem kötü seriyi bitirmek, hem de ligde kalma adına yeni bir sayfa açmak istiyor. Son olarak ligin 18. haftasında konuk ettiği Kayserispor’u 2-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, ardından çıktığı 7 maçta da sahadan 3 puanla ayrılamadı. Ligin 19. haftasında Galatasaray’a deplasmanda 3-0 kaybeden Anadolu Kartalı, 16. hafta erteleme maçında Fenerbahçe’ye 7-1 ve Başakşehir’e 3-2 yenilirken, İstanbulspor (0-0), Antalyaspor (1-1), Gaziantep FK (1-1) ve Rizespor (0-0) ile berabere kaldı. Konyaspor yarınki maçı kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı camia 3 puan için kenetlendi.

ÖTE yandan Konyaspor'da Ankaragücü maçı öncesi nefesler tutuldu. Yeşil-beyazlı ekipte günlerdir kritik maç için bilet organizasyonları yapılıyor. Konyasporlu yöneticiler, stadyumu doldurmak adına bizzat harekete geçti ve bilet satış organizasyonlarına dahil oldu. Stadyumu doldurmak adına çalışmalar sürerken, bilet yüklemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar bilet satışlarının iyi gittiği ve 20 bin rakamın aşıldığı, 25 bin dolayında taraftarın maça beklendiği kaydedildi. 

AdminAdmin