ureticihaber.com
ureticihaber.com
ASAYİŞ

Konya'da Okul Müdürüne Saldırı

Konya'nın Karatay ilçesinde bir ilkokulda yaşanan olayda, öğrenci velisi , okul müdürüne saldırdı

Konya'da Okul Müdürüne Saldırı
Paylaş:

Olay, Konya’nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi’ndeki Atatürk İlkokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre, geçtiğimiz cuma günü birinci sınıf öğrencisi, yanlışlıkla arkadaşının okul çantasını alırken kendi çantasını okul bahçesinde unuttu.

Pazartesi sabahı çocuğuyla birlikte okula gelen veli, bahçe görevlisinin okula giremeyeceği yönündeki uyarısına rağmen okul bahçesine girdi. Bahçede unutulan çantayı bulan veli ile okul müdürü arasında yaşanan olayda, veli okul müdürüne saldırdı.

Yaşananlar sırasında okulda bulunan öğretmenler, saldırgan veliyi okul müdüründen uzaklaştırmak için araya girdi. Olay anına ait görüntülerde, velinin çantayı fırlattığı ve okul müdürüne saldırdığı görüldü. Görüntülerde velinin kendi çocuğunu da ittiği, yaşananlardan korkan çocuğun ise bir öğretmen tarafından teselli edildiği anlar yer aldı.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.