SPOR

Konya Spor Lisesi, Türkiye Dördüncüsü

Okullar arası Genç Kızlar Futbol Türkiye Finalleri Antalya'da tamamlandı. Müsabakalarda İlimiz KONYA’yı temsilen Konya Spor Lisesi yer aldı.

Konya Spor Lisesi, Türkiye Dördüncüsü

Oynadığı maçlarda başarılı sonuçlara imza atan Konya Spor Lisesi kız futbolcuları, adlarını finallerde son dört takım arasına yazdırmayı başardı. Konya İl Şampiyonu olarak katıldığı grup müsabakalarında Konya Spor Lisesi, büyük bir başarıya imza atarak Eskişehir'de Yarı Finale yükseldi, İzmir'de oynanan Yarı Finallerde de önemli bir başarıya imza atarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan Konya Spor Lisesi, Türkiye Finallerinde son sekiz takım arasında yer aldı.

Antalya'da düzenlenen Türkiye Finallerinde Okullar arası Türkiye Genç Kızlar Futbol müsabakalarında Konya’yı temsil eden Konya Spor Lisesi, grubunda iki galibiyet  alarak son dört takım arasında 4'lü finale yükseldi. 4'lü Final sonunda Türkiye'nin en iyi 4 takımı arasına adını yazdıran Konya Spor Lisesi çok büyük bir başarıya imza attı. 

 ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ
 

Yıllar sonra Konya ilinden ilk defa Türkiye Şampiyonasında 4'LÜ FİNAL oynamayı başaran Konya Spor Lisesine TÜRKİYE DÖRDÜNCÜSÜ olarak İlimize ve İlçemize bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyoruz. Konya Spor Lisesi Yönetici, Öğretmen ve Öğrencilerini yakalanan önemli başarıdan dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

AdminAdmin