GÜNCEL

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99.yılı nedeni ile yazılı kutlam mesajı yayımladı..

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

‘’Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 99. yıldönümünü milli birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Milletimiz, bağımsızlığını ve istiklalini korumak amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle topyekûn olarak verdiği mücadele sonucunda kazanılan Milli Mücadele ile tarihte eşine rastlanmayacak bir başarı gerçekleştirmiştir. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından birisi olup, milletimizin birlik ve bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin en somut göstergesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’

AdminAdmin