ureticihaber.com
ureticihaber.com
YEREL

Konya Büyükşehir Görme Engelliler Haftası’na Özel Etkinlik Düzenledi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikler, Özel Gençler Mehter ve Bando Takımı’nın gösterisi ve Kör Kütük Şamata tiyatro ekibinin hazırladığı oyunla renklendi.

Konya Büyükşehir Görme Engelliler Haftası’na Özel Etkinlik Düzenledi
Paylaş:

Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik hazırladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Engelli Destek Merkezi ve Rumi Görme Engelliler Derneği işbirliğiyle Zindankale Süleyman Şah Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikler, İstiklal Marşı ve akabinde Özel Gençler Mehter takımının gösterisi ile başladı. Rumi Görme Engelliler Derneği Başkanı Ökkeş Mendilli, Sakatlar Derneği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Mıhçı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Sağlık Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Murat Közoğlu'nun konuşmasıyla devam eden etkinlikte, Kör Kütük Şamata tiyatro ekibinin hazırlamış olduğu “Bahtsız Mesut” ve “Dilenci Çetesi” adlı oyunlar sahnelendi.

Etkinlikler, Konya Büyükşehir Belediyesi Özel Gençler Mehter ve Bando ekibinin “Sev Kardeşim”, “Senden Başka”, “Mavi Boncuk”, “Hayat Bayram Olsa” şarkılarıyla son buldu.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.