GÜNCEL

Karatay’ın Sıcak Çorba Geleneği Semt Pazarlarında Sürüyor

Karatay Belediyesi’nin geleneksel olarak sürdürdüğü çorba ikramı şimdi de ilçe genelinde bulunan semt pazarlarında devam ediyor. Soğuk havada sıcak çorba ikramından memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar Karatay Belediyesi’ne teşekkür etti.

Karatay’ın Sıcak Çorba Geleneği Semt Pazarlarında Sürüyor

Karatay Belediyesi sabahın erken saatlerinde işe giden vatandaşlar, kütüphanelerde ders çalışan öğrenciler, işçi servisleri ve daha birçok noktada geleneksel hale getirdiği çorba ikramını, semt pazarlarında devam ettiriyor.

GELENEKSEL İKRAM KEÇECİLER PAZAR MARKETTE

Karatay Belediyesi’nin Mobil Büfe ekipleri ilçe genelinde bulunan pazar alanlarında çorba dağıtımına başladı. Ekipleri bu kapsamda ilk olarak Keçeciler Pazar Markette esnaf ve pazar alış verişine gelen vatandaşlara çorba ikram etti.

VATANDAŞLARDAN BELEDİYEYE TEŞEKKÜR

Pazar esnafı ve vatandaşlar, Karatay Belediyesi’nin ikramı ve çalışmaları için belediyeye teşekkür etti. Güzel bir sürprizle karşılaştıklarını aktaran vatandaşlar; “Pazar alış verişimiz sırasında çorba sürpriziyle karşılaşmak bizim için güzel oldu. Bu soğuk havalarda içimiz ısındı. Yapanlardan Allah razı olsun” dediler.

PAYLAŞTIKÇA MUTLU OLUYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; Vatandaşın takdirini toplayan ikramların Karatay’da gelenekselleştiğini söyledi.

Başkan Hasan Kılca; “Sabah işe giden hemşehrilerimiz için ders çalışan öğrencilerimiz için ve daha birçok noktada çorba ikramı yapıyorduk. Şimdi de pazarlarımızda hemşehrilerimize sıcak çorba ikramına başladık. Bugün mobil büfe ekiplerimiz Keçeciler Pazar Markette hem pazarcı esnafımıza hem de alış veriş için gelen vatandaşlarımıza çorba ikram etti. Biz paylaştıkça mutlu oluyoruz. Çorbamızı da paylaşarak gönülleri ısıtmak istedik” ifadelerine yer verdi.

 

AdminAdmin