ureticihaber.com
HV
02 HAZİRAN Pazar 06:02

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan 19 Mayıs Mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 19 Mayıs’ın İstiklal ve istikbal mücadelemizin önemli sembollerinden birisi olduğunun altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Yarınlarımız, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendine, milletine ve devletine inanan gençlerimizin omuzlarında daha da yükselecektir” dedi.

GÜNCEL
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan 19 Mayıs Mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Başkan Hasan Kılca’nın 19 Mayıs kutlama mesajı şu şekilde;

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve gençlerimizin milli mücadelemize sahip çıktığı günün yıl dönümüdür. 19 Mayıs, tüm gençlerimizin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesini aynı azim ve kararlılıkla gelecek nesillere taşımasının adıdır. Dün ecdadın verdiği o çetin mücadele bugün ve yarın siz kıymetli gençlerimizin omuzlarında daha da yükselecektir. Çünkü her bir genç, bu ülkenin geleceğine yön verme potansiyeline sahiptir. Gençlerimiz, bu milletin kimliğidir, Türk milletinin gururudur. Bilgiye, bilime ve yeniliklere açık olan gençlerimiz, ülkemizin gelecekteki liderleridir. Karatay Belediyesi olarak bizler gençlerimizin önündeki engelleri kaldırarak, onları destekliyoruz. Eğitimlerinde, sosyal ve sportif faaliyetlerinde onlara katkı sunan projeler üretiyoruz. Çünkü biliyor ve inanıyoruz ki ülkemizin ilerlemesi ve gelişmesi, ancak enerji ve yenilikçiliğe sahip gençlerimizle mümkün olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle şükranla anıyor; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mızı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”

AdminAdmin

YORUMLAR