SİYASET

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Yeniden Aday Gösterildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, teveccühlerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. “Şehri ve insanımızı bir emanet olarak gören ‘şehremaneti’ anlayışlıyla, hizmet standardını daha da yükseğe çıkaracağız” diyen Başkan Hasan Kılca; “5 yılın sonunda yaptığımız hizmetlerin gururuyla ve alnımızın akıyla, Cumhur ittifakı çatısı altında Karatay aşkıyla diyerek hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Yeniden Aday Gösterildi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Karatay Belediye Başkanı Adayı olarak açıklandı.

Karatay Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinin onurunu, gururunu ve heyecanını yaşadığını kaydetti. Başkan Hasan Kılca, kendisine güvenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde 31 Mart Yerel Seçimlerine çok güçlü bir şekilde gireceklerini belirten Hasan Kılca açıklamasında şunları aktardı; “Konyamız ve Karatayımız her zaman, gönül coğrafyamızın mayası olan yerli ve milli anlayışın en kıymetli sahibidir. Karatayımız; özellikle son yıllarda turizmin, sağlığın, eğitimin, sanayinin, üretimin, tarımın ve sporun merkezi konumuna geldi. Bizler de 2019 yılında ‘Tevazu samimiyet ve gayretle, memleket işi gönül işi’ diyerek, ‘Gönül Beledı̇yecı̇lı̇ğı̇” sözüyle milletimizin huzuruna çıkmıştık. Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımıza hizmetkâr olma anlayışıyla Anadolu’nun kalbinde, milli ve manevi değerlere çimento olmuş güzel ilçemize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Vizyon projelerimizin yanı sıra kültür, spor, eğitim, turizm, sağlık, sosyal, ulaşım, yeşil ve kentsel dönüşüm gibi daha yüzlerce projeyi ilçemize kazandırdık.

Şehrimizin ve ilçemizin tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkıp, gönüllere dokunan hizmetlerimizi bir bir hayata geçirirken; dinamik, genç nüfusa sahip olduğunu asla göz ardı etmedik. Sahip olduğumuz bu kıymetli genç nüfus potansiyelini en iyi şekilde yarınlara hazırlamak ve tüm Karataylı çocuklarımıza ve gençlerimize eğitimden sağlığa, kültür sanattan spora en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. 5 yıl önce ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışıyla başladığımız yolumuzda ‘Gerçek Belediyecilik’ sloganıyla yürüyeceğiz. Birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, uyum kültürü içerisinde ‘önce insan’ diyen belediyecilik ve hizmet anlayışının en güzel örneklerini sergilediğimiz Konyamızda ve Karatayımızda yeni dönemde de devlet millet el ele, gönül gönüle hizmetleri sürdüreceğiz. Allah bizlere bu birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde daha nice güzel ve hayırlı işlere imza atmayı nasip etsin bizlere. Hamdolsun imkânlarımız, gücümüz ve güçlü bir ekibimiz var. Biz, kadim şehrimizi ve hemşehrilerimizi çok seviyoruz. Bugüne kadar her ne yaptıysak, insan için yaptık. Bundan sonra da her ne yapacaksak, insan için yapacağız. Önümüzdeki dönemde de hemşehrilerimizin sorunlarını çözmeye kararlı bir şekilde devam edeceğiz, büyük projelerimizi sürdüreceğiz. İçimizi ferahlatan bir çevre inşa etmek en önemli hedefimiz. Bunun yanında, katılımcı, vizyoner, girişimci belediyecilik anlayışını daha da güçlü̈ hale getireceğiz.

Konyamızın; büyükşehir belediyemizle birlikte 31 belediyesini de Cumhur İttifakı’mızın kazanması için gayret edeceğiz. İnşallah yeni dönemde de bakanlarımızla, milletvekillerimizle, cumhur ittifakımızla, il ve ilçe başkanlarımızla ve tabii ki değerli bütün hemşehrilerimizle dayanışma içerisinde Karatayımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle; 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm Karataylı hemşehrilerimi en kalbi duygularla selamlıyorum.”

AdminAdmin