ureticihaber.com
ureticihaber.com
GÜNCEL

Karaca: 41 ilde seçimlere kendi logomuzla gireceğiz

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan milletvekilliği seçimlerine kendi logolarıyla gireceklerini söyledi.

Karaca: 41 ilde seçimlere kendi logomuzla gireceğiz
Paylaş:

14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizde gerçekleşecek olan Milletvekilliği seçimlerinde Deva Partisi olarak kendi logolarıyla seçime gireceklerini belirten Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, "14 Mayıs'taki Milletvekilliği Genel seçimine en az 41 ilde kendi logosumuzla gireceğiz. Partimiz milletvekilliği aday adaylığı başvurularını kabul etmeye başladı. Milletvekilliği başvuruları 20 Mart 2023 tarihinde saat: 17'de sona erecektir. Başvuru ücreti erkekler için 5000 TL, kadın ve gençler için 2500 TL olarak belirlendi. Deprem bölgesinden başvuru yapan aday adayları için: 1000 TL. Engelli aday adayları için: 1000 TL. başvuru ücreti alınacaktır. Aday adayları, partimizin il başkanlıklarına, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığımıza veya basvuru.devapartisi.org.tr üzerinden başvuru yapabilecektir. İnternet üzerinden yapılacak başvurularda evraklar web sitesi üzerinden sisteme yüklenecektir. İlimizde de muhtemel kendi logomuzla seçime gireceğimiz İlk seçim heyecanını yaşayan partimiz Deva,seçimlere hazır olup, iktidar olacağımıza da inancımız yüksektir. Bu seçimlerin ülkemizi, şehrimize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.