SAĞLIK

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi genel değerlendirme toplantısı İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç başkanlığında gerçekleştirildi. Hastane Başhekimi Uz. Dr. Erkan Ataş ile birlikte tüm hastane yöneticilerinin, uzman hekimlerin ve servis sorumlu hemşirelerinin katıldığı toplantı da hastanede sunulan sağlık hizmetleri istatistiksel veriler eşliğinde ele alınarak tespit edilen sorunlarla ilgili çözüm önerileri tartışıldı.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin Sağlık Bakanlığı tarafından A1 grubu hastane statüsüne yükseltildiğini hatırlatarak konuşmasına başlayan Prof. Dr. Koç, “Hastanemiz üstlendiği role göre en nitelikli sağlık hizmetini vatandaşlarımıza sunmalı ve pandemi öncesi rakamlara en kısa sürede ulaşmalıdır” diyerek çeşitli konularda uyarılarda bulundu. Sağlık Bakanlığı tarafından detayları paylaşılan ‘Beyaz Reform’ programı hakkında da katılımcılara bilgiler veren Prof. Dr. Koç, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin yan dal hastanesi olarak şehrimizde önemli bir sorumluluğu bulunduğunu söyledi.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Koç’un konuşmasının ardından Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı tarafından sunum gerçekleştirildi. Hastane verilerinin detaylı bir şekilde katılımcılarla paylaşıldığı sunumun ardından Sağlık Müdürümüz katılımcıların istek ve çözüm önerilerini dinleyerek hastane işleyiş süreçlerinin iyileştirilmesine yönelik düzenlemeler konusunda fikir alış verişinde bulundu.

AdminAdmin