SİYASET

İYİ Partili Vekile Dert Yanan Kasap: Vatandaş Artık 100 Gram Et Alıyor

İYİ Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fahrettin Yokuş, Konya’da esnaf ziyareti yaptı. Yokuş’un ziyaret ettiği bir kasap esnafı vatandaşın kilosu 350 liraya çıkan kırmızı eti artık gramla almaya başladığını söyledi. Kasap, “100 gramlara düştük artık. 150 gram kıyma alıyorlar. Bu benim poşet masrafımı karşılamaz. Ben geçen sene 20 liraya kağıt yaptırıyordum bu sene baskılı kağıdın fiyatı 100 lira. Bu ülkenin neresi iyi, bana söyler misiniz?” şeklinde dert yandı.

İYİ Partili Vekile Dert Yanan Kasap: Vatandaş Artık 100 Gram Et Alıyor

 

İYİ Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fahrettin Yokuş, seçim çalışmaları kapsamında Konya’nın Beyşehir ve Hüyük ilçelerinde esnaf ziyareti yaptı.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ KARANLIK”

Yokuş’un ziyaret ettiği bir esnaf, iktidarın değişmesi gerektiğini belirterek, “Yaşımız 60’a geldi. Biz bir şekilde emekli olduk ama çocuklarımızın geleceği çok karanlık. Bir daha seçim kazandığını düşünemiyorum. Bunun için Allah yolunuzu açık etsin, başarılar diliyorum. Son 5 yılda devletin bütün kurumları laçka oldu, tek bir kişinin ağzına bakılıyor. Hiç kimse görevini yapamıyor” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Yokuş ise vatandaşa, “Ülke gerçekten iyiye gitmiyor, değişime ihtiyaç var” dedi.

İŞSİZLİKTEN DERT YANDI

İşsizlikten dert yanan bir genç ise, “Çoluk çocuğum var. Gidip sigortalı çalışabileceğim bir iş yeri yok. Ya hırsızlık ya da arsızlık yapacağım. Bu memlekete bir iş imkânı, yatırım yapılmalı” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞ 100 GRAM ET ALIYOR”

Fahrettin Yokuş’un ziyaret ettiği bir kasap esnafı ise vatandaşın kilosu 350 liraya kadar çıkan kırmızı eti artık gramla almaya başladığını söyledi. Kasap, “100 gramlara düştük artık. 150 gram kıyma alıyorlar. Bu benim poşet masrafımı karşılamaz. Ben geçen sene 20 liraya kâğıt yaptırıyordum bu sene baskılı kâğıdın fiyatı 100 lira. Bu ülkenin neresi iyi, bana söyler misiniz? siteminde bulundu.

AdminAdmin