YEREL

Işık: Hz. Mevlana Anma Törenleri Esnafımıza Bir Canlılık Sağlayacak

Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, Konya’da 10 gün sürecek olan Hazreti Mevlana’nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenlerinin oda üyesi esnaflara bir canlılık sağlayacağını söyledi.

Işık: Hz. Mevlana Anma Törenleri Esnafımıza Bir Canlılık Sağlayacak

Hz. Mevlana anma törenlerinin şehrimize ve esnafımıza bir canlılık sağlayacağını belirten Konya Bakırcılar Odası Başkanı İbrahim Işık, “ Her yıl olduğu gibi bu yılda şehrimizde Türk ve İslam âleminin en büyük mutasavvıflarından Mevlana Celaleddin Rumi'nin 750. Vuslat Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen "Şebiarus" etkinliklerinde odamız üyesi esnafımız hazırdır.

Resim önizlemesi

10 gün sürecek etkinlikler boyunca şehrimize gelen misafirlerimiz esnafımızdan alışveriş yaparak, bir canlılık sağlayacaklardır. Esnafımız bu sayede ekonomik olarak bir hareket yaşayacaktır.

Resim önizlemesi

 

Bunun yanında şehrimizin tanıtımına her yönüyle katkı yapacak törenler için şehrimize gelenler, dönüşlerinde eşine ve dostuna bir hediye veya başka bir şey alarak esnafımıza bir hareket getirecektir.

Resim önizlemesi

Esnafımızda güler yüzle ve hoşgörüyle şehrimize gelenlere misafirperverliğini gösterecektir. Hz. Mevlana Celalettin Rumi’yi 750. vuslat yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

 

AdminAdmin