EKONOMİ

IPARD II Programı 11. Çağrı Dönemi Desteklenmek Üzere Seçilen Başvurular Listesi yayımlanmıştır.

11. Başvuru çağrı dönemi, çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme tedbirinden 11. grup desteklenmek üzere seçilen başvurular listesi yayımlanmıştır. Bu grupta desteklenmek üzere yayımlanan listede ilimizden 43 adet başvuru yer almış ve desteklenmeye hak kazanmıştır.

IPARD II Programı 11. Çağrı Dönemi Desteklenmek Üzere Seçilen Başvurular Listesi yayımlanmıştır.

Bitkisel Üretimin Çeşitlendirilmesi ve Bitkisel Ürünlerin İşlenmesi ve Pazarlanması (302-1), Arıcılık ve arı ürünlerinin üretimi, işlenmesi ve pazarlanması (302-2), Zanaatkârlık ve Yöresel Ürün İşletmeleri (302-3), Makine Parkları (302-6), Yenilenebilir Enerji Yatırımları (302-7) alt-sektörlerinden toplam 43 adet yatırımı bulunmaktadır.

Toplam yatırım tutarları yaklaşık 26 Milyon TL ve toplam destek tutarları toplamı yaklaşık 15 Milyon TL olan 43 adet yatırım, 11 farklı ilçemizde gerçekleştirilecektir. IPARD II programında daha önce yatırımımızın olmadığı Yalıhüyük ilçemizde gerçekleştirilecek 2 adet yeni yatırımla, IPARD II programı ile desteklenen ilçelerimize bir yenisi ekliyoruz.

Konya İl Koordinatörü Yavuz UYSAL, IPARD II Programı 11. çağrı dönemi desteklenmek üzere seçilen başvurular listesi yayımlan 43 adet yatırımın ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni etmiş ve yatırımcıların bir an evvel sözleşmelerini imzalayarak, yatırımlarına başlamalarının önemli olduğunu belirtmiştir.

 KABUL EDİLEN MÜRACAT LİSTESİ

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

AdminAdmin