GÜNCEL

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'ten Yunak'a Ziyaret

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Konya’nın Yunak ilçesine ziyarette bulunarak bir dizi temas gerçekleştirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'ten Yunak'a Ziyaret

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Yunak ziyaretleri kapsamında ilk önce, okul ve kurum müdürleri ile bir toplantı yaparak yeni eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan toplantıya okul ve kurum müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Şube Müdürü Abdullah Tunçez ve Kerim Atik katıldı.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçen Yiğit, burada ilçenin eğitim durumu hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Işcan' dan bilgi aldı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit . İlçe Kaymakamı Murat Karahan ve  Belediye Başkanı Ali Konak ile makamlarında bir araya gelerek   okulların durumu, yeni eğitim öğretim hazırlıkları, personel durumu gibi konularda istişarelerde bulundu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit  sırasıyla Yunak Öğretmenevi, İnönü Ortaokulu, KOP projesi kapsamında yapılan kütüphane ve laboratuvarı ile Merkez Anaokulunu ziyaret etti.

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'te teşekkür  ederek pano hediye etti.. Yiğit de, Yunak'ta olmaktan mutlu olduğunu belirterek milli eğitim çalışanlarına, okul yöneticilerine ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan'a teşekkür etti.

AdminAdmin