GÜNCEL

HKMO Konya Şubesi’nden 25. ve 40. yıl plaketleri

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Konya Şubesi, bir otelde düzenlediği programda meslekte 25. ve 40. yılını dolduran üyelerini hatıra plaketiyle onurlandırdı

HKMO Konya Şubesi’nden 25. ve 40. yıl plaketleri

Düzenlenen programa HKMO Konya Şube Başkanı Süleyman Erden Şireci, TMMOB bağlı oda başkanları ile çok sayıda Harita ve Kadastro Mühendisi katıldı.

Resim önizlemesi

‘MESLEĞİMİZİN VE ÜYELERİMİZİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ’

Düzenlenen plaket töreninde konuşan HKMO Konya Şube Başkanı Süleyman Erden Şireci, HKMO Konya Şubesi olarak meslek ve meslektaşlarının yaşadıkları sorunları çözmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini ifade ederek, “Üyelerimizin sorunlarının kaynaklarını ve çözüm yollarını üyelerimizle birlikte ele alarak çözüme kavuşturulması için var gücümüz ile gayret ediyoruz.

Resim önizlemesi

Meslek alanımızda ekonomik krizin yarattığı işsizlik, çalışan üyelerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi, üniversitelerde verilen eğitimin günün koşullarının ihtiyacını karşılaması konusunda da çalışma yaparak mesleğimizi hak ettiği değere yeniden kavuşması için gayret edeceğiz.” dedi. Başkan Şireci geleneksel hale gelen organizasyonlarında hem üyeleriyle birlik ve beraberlik ortamını pekiştirdiklerini hem de meslekte 25. ve 40. yılını dolduran üyelerini hatıra plaketleriyle onurlandırdıklarını söyledi.

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin