GÜNCEL

Hasan Kılca: ''Engelsiz Bir Karatay İçin Çalışıyoruz''

Karatay Belediye Başkan Hasan Kılca, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Karatay’da yaşayan engelli vatandaşlardan gelen taleplerin en ince ayrıntısına kadar değerlendirildiğini ve “Engelsiz Bir Karatay” için çalıştıklarını belirten Başkan Hasan Kılca; “Karatay’da engelli bir yaşam için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz” dedi.

Hasan Kılca: ''Engelsiz Bir Karatay İçin Çalışıyoruz''

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, insanı merkeze alan hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.

“Engelsiz Bir Karatay”a katkı sunmak amacıyla çalıştıklarının altını çizen Başkan Hasan Kılca’nın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı şu şekilde;  

“Engel, bedenden önce yürekte başlar biz buna inanıyoruz. Sevgisizlik, merhametten bihaber olmak ve empati yoksunu olmak aslında hayatımızın en büyük engelleri. Bugün her birimizin beden ve ruhsal sağlığı yerinde olabilir ama yarına dair hiçbirimizin garantisi yok. Bizler de Karatay Belediyesi olarak, engelli hemşehrilerimizin sosyal hayata çok daha fazla dahil olmaları için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu bakımdan engelsiz hayatı önceleyen her türlü hizmet, proje ve programın destekçisi ve uygulayıcısıyız. Yapılan her hizmete, her yatırıma daha bir hassasiyetle yaklaşıyor; ilçemizin bütününe hizmet ulaştırmaya özen gösteriyoruz. Biliyoruz ki biz birlikte güzeliz, birlikte güçlüyüz.

Zihinsel veya bedensel farklılıkların yaşama engel oluşturmadığı bilincinin daha da sağlamlaşması temennisiyle; dünyadaki tüm engellileri ve onların gören gözü, işiten kulağı, tutan eli olan sabır, şefkat ve merhamet abidesi kıymetli ailelerini sevgiyle selamlıyorum. Tüm engelli vatandaşlarımıza uzun ve mutlu bir yaşam diliyorum.”

 

AdminAdmin