ureticihaber.com
HV
02 HAZİRAN Pazar 06:44

Hasan Ekici’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNCEL
Hasan Ekici’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı19 Mayıs’ın emperyalistlere karşı başlatılmış bir direniş olduğunu ifade eden Ekici, şunları söyledi:

“6 Mayıs 1919’da Dersaadet’ten ayrılarak Samsun’a doğru yola çıkan Mustafa Kemal Atatürk, işgal atındaki yurdun bağımsızlığı için ölümü dahi göze almış ve 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmıştır. 19 Mayıs empeyalistlere karşı bir halkın direniş destanıdır. O zaman yanan ateş bugün bile ülkemizi aydınlatmaktadır. Bağımsızlık mücadelesinde gençlerimiz cephelerde canlarını ülkemizin bağımsızlığı hiçe saymış ve vatan sevgisini en üst seviyede göstermişlerdir.”

 

“GENÇLERİN GELECEĞE DAİR UMUTLARI YOK OLMUŞ DURUMDA”

“Günümüzde gençlerimizin birçok sorunu var” diyen Hasan Ekici, “Gençleri bu bayram da umutsuz, işsizsiz, düşük ücretle çalışıyorlar. Geleceğe dair umutları neredeyse yok olmuş durumda. Birçok gencimiz yurtta kalmak yerine umudu yurtdışına gitmekte arıyor. Ama gençlerimiz hiç endişe etmesin. Artık hayallerinizi gerçeğe dönüşterek bir Gelecek var. Sorunlarınızı biliyoruz ve çözüm önerilerimiz hazır. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” ifadelerini kullandı

AdminAdmin

YORUMLAR