GÜNCEL

Hadim Kalınağıllılar Derneği Hatay’da Depremzede Çocukları Sevindirdi

Hadim Kalınağıllılar Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği 2. Moral ve Mangal Etkinliğini Hatay’da gerçekleştirdi.

Hadim Kalınağıllılar Derneği Hatay’da Depremzede Çocukları Sevindirdi

Geçtiğimiz Ay Kahramanmaraş’lı depremzede aileler için Mangal yakan Hadim Kalınağıllılar Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği gönüllüleri bu kez de aynı etkinliği Hatay’da yaşayan depremzedeler için gerçekleştirdi.

Hatay Antakya ilçesine bağlı Ovakent beldesinde gerçekleştirilen etkinlikte, bölgede yaşayan çoğunluğu çocuk depremzedeler için mangallar yakılarak bir nebze de olsa yüzlerinin gülmesi sağlandı.

Resim önizlemesi

 

Dualarla başlayan etkinlikte konuşan Hadim Kalınağıllılar Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Çetin; “Geçtiğimiz ay Kahramanmaraş’da Depremzede kardeşlerimiz ve çocuklarımız için düzenlediğimiz Mangal etkinliğimizin ardından bugün de Antakya Ovakent Beldemizdeki Depremzede kardeşlerimiz ve çocuklarımız için bu etkinliği düzenliyoruz. Rabbim bir daha böyle acıları Milletimize ve insanlığa yaşatmasın. Bu etkinlikteki amacımız depremzede kardeşlerimiz ve çocuklarımızın yüzlerini bir nebze de olsa güldürebilmektir. Rabbim bu etkinlikte emeği geçen tüm hemşehrilerimizden razı olsun, destek ve yardımlarını kabul etsin.” Dedi.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

AdminAdmin