ureticihaber.com
HV
16 MAYIS Perşembe 08:18

Gazze’deki İzzetli Cihad Tüm Dünyaya Kurtuluş Umudu Olacaktır.

7 Ekim’de İzzetli direnişin başlattığı Aksa Tufanı küresel çapta karşılık bulmaya devam ediyor. Filistin halkının izzetli direnişi tüm dünyada küllenmiş özgürlük Umutlarını harlıyor, onlara umudu yeniden müjdeliyor.

GÜNCEL
Gazze’deki İzzetli Cihad Tüm Dünyaya Kurtuluş Umudu Olacaktır.

Kafirlerin ipliğini pazara çıkarıyor, katilleri apaçık gösteriyor, soykırımcıları tüm dünyada küçük düşürüyor.

Aksa tufanı göstermiştir ki Gazze işgal altında değildir, Gazze hariç tüm dünya siyonistlerin işgali altındadır.

Yine aksa tufanı göstermiştir ki Siyonist çete ve ortakları fonladıkları kiralık kalemlere ve medya araçlarına, satın aldıkları siyasetçi ve devletlere rağmen küresel tufanın önüne geçemiyor, işledikleri suçları gizleyemiyorlar.

Aksa tufanının bereketi dünyanın her köşesinden insanların ruhlarını harekete geçiriyor, ölü bedenlerin üstündeki toprağı süpürüyor, rehavete düşmüş Müslüman kalplere diriliş muştusu oluyor.

Bugün Amerika’da ülkedeki birçok üniversiteye yayılmış direniş, Amerikan emperyalizminin suç ortaklığını lanetliyor ve siyonizm putu en güçlü olduğu Amerika’da dahi yerle bir ediliyor.

Bugün Amerika’da yükselen direniş ülke sathında ve dünyada birçok üniversiteye yayılıyor. Türkiye’de ise üniversitemiz ve diğer birçok üniversite basın açıklamalarıyla soykırımı lanetliyor.

Bizler başta Columbia Üniversitesi olmak üzere Amerika’nın birçok üniversitesine yayılmış protestoları ve direnişçi tüm gençleri Konya’dan, Necmettin Erbakan Üniversitesinden selamlıyoruz.

Amerikan emperyalizmine direnen gençlerin tufanının bereketi olarak İslamın diriltici muştusuyla şereflenmeleri için Allah’a dua ediyoruz.

Türkiye’deki tüm üniversite gençlerini bu tufanının bereketinden faydalanmaya, ayağa kalkmaya davet ediyoruz. Ayağa kalkın! Siyonizmi ve ortaklarını lanetleyin! İzzetli kassam mücahidlerine selam gönderin.

Bizler genç hareket Konya olarak bu hafta içinde Konyadaki tüm üniversitelerde eylemlerimizi sürdüreceğimizi ve üç büyük üniversitede kalıcı eylemler planladığımızı buradan ilan ediyoruz.

Bizler inanıyoruz ki tüm dünyayı sarmış olan Aksa tufanı diriltici rüzgarıyla siyonizm putunu yerle bir edecektir.

Bizler İnanıyoruz Ki Gazze’deki İzzetli Cihad Tüm Dünyaya Kurtuluş Umudu Olacaktır.

Biz inanıyoruz ki küfrün sonu rabbine imam etmiş gençlerin eliyle gelecektir.

Yaşasın Küresel İntifada!

AdminAdmin

YORUMLAR