ureticihaber.com
ureticihaber.com
ASAYİŞ

Emniyet ve Jandarma Trafik Ekipleri 1 haftada 3 Milyon 541 Bin 972 Araç Denetlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Emniyet ve Jandarma Trafik ekiplerinin 27 Şubat-6 Mart 2025 tarihleri arasında 3 milyon 541 bin 972 araç denetlediğini açıkladı.

Emniyet ve Jandarma Trafik Ekipleri  1 haftada  3 Milyon 541 Bin 972 Araç Denetlendi
Paylaş:

Işıklı ya da sesli uyarı işareti bulunan cihazları (çakar) mevzuatta izin verilmeyen araçlara takarak kullanan 61 sürücüye işlem yapıldı.

 

  • Hız ihlalinde bulunan 149 bin 309,
  • Periyodik muayenesi yaptırılmamış 29 bin 367,
  • Emniyet kemeri kullanmayan 26 bin  462,
  • Sürücü belgesiz araç kullanan 17 bin 62 ve
  • Zorunlu mali sorumluluk sigortası bulunmayan 8 bin 997 olmak üzere diğer işlemlerle birlikte;
  • Toplam 528 bin 511 araca/sürücüye işlem yapıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal da etmeyelim." uyarısında bulundu.


İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya, "Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil." dedi.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.