KÜLTÜR - SANAT

Edebiyat Öğretmeni Burcu Totan Başkan Akkaya’ya Kitap Takdim Etti

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ve Yazar Burcu Totan, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’ya makamına ziyaret ederek kaleme aldığı “Bi' Bildiği Var Kelimelerin” isimli kitabını hediye etti.

Edebiyat Öğretmeni Burcu Totan Başkan Akkaya’ya Kitap Takdim Etti

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’ya kitabın içeriğiyle ilgili bilgiler veren Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ve Yazar Burcu Totan; “Kitabında kendisini dönüştürdüğüne inandığı kelimeleri bir araya getirdiğini ifade etti. Kitabın aynı zamanda sesli kitap özelliği taşıdığını, her bir bölümün başında yer alan QR kodları aracılığıyla okura dinleme imkanının sağlandığını, böylece hem okur yazar olmayan hem de engeli sebebiyle okuyamayan bireylerin de kitaptan rahatlıkla faydalanabileceğini vurguladı. Yine her bölümün sonunda okuyucunun tavsiye şarkı eşliğinde müzikten beslenebilmesini ve hazırlanan görsellerle de hayal dünyalarına katkı sağlamayı amaçladığını ve kısa bir süre içerisinde Akşehirlilerle bir araya gelerek bir imza günü gerçekleştirme isteğini de paylaştı.

Başkan Akkaya açıklamasında “Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz ve Yazarımız Burcu Totan hanımefendiye ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Kaleme almış olduğu “Bi' Bildiği Var Kelimelerin” isimli kitabını bana hediye etmesiyle çok mutlu oldum. Kendisine bu anlamlı çalışmalarında başarılar diliyorum “dedi.

 

AdminAdmin